Ja bi ti verjel če nebi bilo ravno obratno. Dobiš večji popust na te lizinge/kredite kot pri skeširanju. Od česa banka zasluži ne vem, ampak očitno imajo neko kalkulacijo zadaj (mogoče prodajalci ker več prodajo in posledično manjšo maržo kompenzirajo z večjo količino).0% kredit na obstaja, to je samo popust skrit v obrestni meri.
To je zato, da če je nižja cena na našem trgu je zaklenjena na Leasing, da avta ne moreš naprej prodati na trgih z višjo ceno.Ja bi ti verjel če nebi bilo ravno obratno. Dobiš večji popust na te lizinge/kredite kot pri skeširanju. Od česa banka zasluži ne vem, ampak očitno imajo neko kalkulacijo zadaj (mogoče prodajalci ker več prodajo in posledično manjšo maržo kompenzirajo z večjo količino).
Ja bi ti verjel če nebi bilo ravno obratno. Dobiš večji popust na te lizinge/kredite kot pri skeširanju. Od česa banka zasluži ne vem, ampak očitno imajo neko kalkulacijo zadaj (mogoče prodajalci ker več prodajo in posledično manjšo maržo kompenzirajo z večjo količino).
Ja če voziš Twingo ta z 10kwh/100km.8€/6=1,33€
Razlaga: trenutni avto ima strošek goriva 8€/100km. Torej lahko računam pri EV na strošek 1,33€/100km?
Glih reklame nimam namena delat za znamko s katero se vozim, da se ne bi kdo zgražal, porabo pa ima 4,2 na regionalkah, 4,4-4,5 na AC. Mestne vožnje je pa ta avto deležen zelo malo.Ja če voziš Twingo ta z 10kwh/100km.
Drugače pa realno tam dobra 2€ na 100 km.
Sedaj pa ti meni povej kateri avto danes gre z 8€ /100 km
Octavia diesel sem najnižje spravil čez Avstrijo na 4,4l/100 km. 4,4*1,883€ = 8,28€. Pa še to samo po AC čez tunele lagano.
Po mestu je bližje 5,8 do 6litrov
lahko tudi nič, če si želiš tako izračunati8€/6=1,33€
Razlaga: trenutni avto ima strošek goriva 8€/100km. Torej lahko računam pri EV na strošek 1,33€/100km?
Me je pa presenetil tale podatek 2€, sem bil prepričan, da je vsaj 4€ ali več.
Škoda da ni več paketa od E3, ko je bila MT po 2 centa..Ker imam namenski elektro priključek izključno za EV in ko zdelim celoten mesečni znesek s pretočenimi kW na števcu Elektra je znesek za prejšnji mesec ob porabi 442 kW NT in 2 kW VT ter večino časa ČB 4 in malo 5 = 0,166 €/kw oz. 2,822 €/100km pri porabi 17kW.
Več bi porabil elektrike, manj bi plačal po km.
PS: SuC od Tesle je večinoma med 0,42 in 0,45€/kW po celi nam dosegljivi EU, ponoči in ob akcijah manj kot pol tega.
Škoda je avto, Škoda je hit, zaleti se ji v rit.Škoda da ni več paketa od E3, ko je bila MT po 2 centa..