Okolju prijazni avtomobili

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.557
14.993
113
BMW in Mercedes z novo gen, je dobra izbira a odlocno predraga. 20% dražje bi se jim oprostil tako pa.

sad

Guru
24. avg 2007
23.575
12.435
113
Poznam nekaj resnih prevoznikov in katerega od teh prepričati, da naj kupi Iveco namesto MB je skoraj da nemogoče. Ne znam pa si predstavljati kako bi ga prepričal naj gre iz MB na BYD, to pa res ne.
Tole bo za kitajce bolj trd zalogaj kot osebni avtomobili. Prevoznik ima namreč vpogled v stroške precej bolj razdelan kot en, ki dnevno naredi 10km.
Morda bo ravno zato lažje, ko jim bodo mesečni stroški šli na pol ;).

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
985
219
43
Z mačkom v žaklju bodo šli stroški na pol? Nabavna cena žaklja z mačkom morda, stroški pa ne vem če.
Sicer pa na splošno prava streznitev pri kitajskih avtomobilih šele pride, ko se bo to postaralo za kakšnih 8+ let. Ko bo vse rjavo, škripajoče, delov pa nikjer ali pa dragi ko žafran.

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.557
14.993
113
LOL drž se raj mačka brez žaklja.. življenje bo našlo pot. Z ali brez dizla. Ne mi reč da se sekiraš za prevoznike če se bodo znašli ali ne, če si bodo znali zračunati stroške...
Lastniku je povsem vseeno v čem se bo vozil pakistanc, samo da bo čim ceneje...

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
985
219
43
Dokler se pakistanc vozi, lastnika res ne skrbi pretirano. Ko ostane na cesti, se pa pojavi huda bolečina v geldtošlnu.
Kje si videl, da me skrbi za prevoznike??

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.557
14.993
113
še pomnite tega mojstra? nemška vzvišenost v vsej svoji lepoti...
youtube.com/shorts/KPKwbUkGdtk?is=NlLmgZJGd5EFgnQx

:evil:

• Haha
Reactions: novaa

sad

Guru
24. avg 2007
23.575
12.435
113
Z mačkom v žaklju bodo šli stroški na pol? Nabavna cena žaklja z mačkom morda, stroški pa ne vem če.
Sicer pa na splošno prava streznitev pri kitajskih avtomobilih šele pride, ko se bo to postaralo za kakšnih 8+ let. Ko bo vse rjavo, škripajoče, delov pa nikjer ali pa dragi ko žafran.
Če bodo kitajci pristopili na tak način k prevoznikom bodo itak pogrnili na polno.
Jaz bi dal moznost oprativnega najema za pol cene tradicionalnih, vsi stroški vključeni (razen gum in goriva), nekaj ur odzivnega časa, če pride do okvare in nadomestno vozilo.
Seveda pa moraš imeti dejanski zalednji sistem poštiman, kar recimo kitajcem še pri avtomobilih ne gre najbolje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.244
11.574
113
Pravi moj svak, da je MAN prepriču njegovega šefa s ceno, pa enkrat in nikol več, Meca dela, to je pa skos na servisu. Tako da bo za Kitajce ta res težka, šleper mora terat, ne pa stat na servisu.

• Všeč mi je
Reactions: sad in sajkek

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
985
219
43
Pravi moj svak, da je MAN prepriču njegovega šefa s ceno, pa enkrat in nikol več, Meca dela, to je pa skos na servisu. Tako da bo za Kitajce ta res težka, šleper mora terat, ne pa stat na servisu.
In Sajkek ti da +. Jaz čedalje bolj sumim, da tale mojster sajkek ne razume čisto točno vsega kar prebere. No, dopuščam seveda tudi možnost, da jaz nisem dobro razumel posta.

• Haha
Reactions: Rekreacija

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.557
14.993
113
jaz povsem razumem, da šleper mora delat za čim manjši denar, če bo to kitajc, ali pa tesla električar, bodo sami prevozniki dovolj hitro ugotovili (in seveda za njihov namen uporabe)..

• Všeč mi je
Reactions: Rekreacija