Mal se prilagodis pa tud s tem zelo lepo shajas, verjemi. To novo kar prihaja pa naj ze pride, pol bo pa res topshit!![]()
Imamo mi nukico, ni problemaLepo shajaš ja....kot dopolnilo. To podorbnost ekologi vedno pozabite omenit. Ali kako zelo lepo shajaš s tem pozimi? Kako zelo lepo shaja nemčija s temi igračami med dunkelflaute, včasih tudi 1 mesec?
Kok časa še? Je kje na vidiku nova?Imamo mi nukico, ni problema
To vemo. To ni problem, ki ga izpostavljamo.Mislm, ne vem res. V Dolomite (La Villa) smucat, Peljesac na morje, ni problem. Oz. do zdaj ga ni blo, kaj moram nardit da zapadem v vas doomsday scenarij? V Dolomitih se sam cudim nizozemcev, dancem, ki s S-kami prletijo dol, ocitno brez problema, tuki mi pa prodajate problem za neke smesne razdalje. Ni ga, da se, gre!
Ze dvajset let se delajo mio študije in sestanki . Na koncu bodo se vec "pokradli" kot pri TESu. Ki verjetno letos sploh ne bo laufal vec, kljub temu da ga bomo krvavo potreboval.Kok časa še? Je kje na vidiku nova?
Jap, tko nekak.Ze dvajset let se delajo mio študije in sestanki . Na koncu bodo se vec "pokradli" kot pri TESu. Ki verjetno letos sploh ne bo laufal vec, kljub temu da ga bomo krvavo potreboval.
Kaj takega?Sej o tem ti že ves čas govorim. Vse je stara tehnologija od turbine do baterije. Tudi sončna celica ima dolgo brado. Ko bo pa pogruntana čist nova tehnologija, ali pri proizvodnji ali pa pri shranjevanju, pol bo pa druga muzika.
Da se ti da z glavo v zid butat.Se vedno manjka bistvo. Shranjevanje in proizvodnja. Tko da darjanćelo, nehaj.
Ja to je pa tisti link s solid state baterijami. En nad tem na kar si repliciralMiško nova tehnologija, si pozabil. Predvsem tukaj manjka hramba. Ker takrat ko štrom rabmo, sončka ni. Štekaš?
Nehaj Darjan. Še prevajat bi moral tvoje umotvoreKako ne?
The European Union reached a total cumulative installed solar photovoltaic (PV) capacity of approximately 406 GW by the end of 2025.
ni to proizvodnja?
Še zmer pljunek v morje.Ja to je pa tisti link s solid state baterijami. En nad tem na kar si repliciral
Sem na bolniški, pa mi je fuuuul dolgcas.Da se ti da z glavo v zid butat.
Nehaj Darjan. Še prevajat bi moral tvoje umotvore![]()