Torej ni brezveze peljat mulca na trening, če bi lahko šel z busom, kolesom, skirojem? ali pa mat k maši, ker bi lahko šla s sosedo skupaj.Vse kar ni za brezveze, zgolj ker je vožnja zastonj in ker ti je doma dolgčas in te skrbi, da strop v hiši ne postane rumen od cigaretnega dima.
Kje pa boš postavil mejo "nujne vožnje"? A je nujna vožnja v službo? ženo k firezju? froca na trening? mati k maši? v trgovino po fasungo?
Da. Zato sem kupil avto ki ga imam. Niti kilometra ne naredim za "brezveze". Prvič ker nimam viška časa, kot tudi ne denarja.Pa tudi...a vožnja na Pag se nastavljat soncu je nujna vožnja?
Mulca peljat na trening je verjetno must have. Torej ta situacija velja kot za nujne potrebne vožnje.Torej ni brezveze peljat mulca na trening, če bi lahko šel z busom, kolesom, skirojem? ali pa mat k maši, ker bi lahko šla s sosedo skupaj.
ipd?
Ja...ti se sproščaš z vožnjo in bivanjem na Pagu, jaz s tem, da grem do Žirovnice in tam malo po hribih. Razlike ni, je samo v anti EV taborju, ki pač drugega argumenta nimate.Da. Zato sem kupil avto ki ga imam. Niti kilometra ne naredim za "brezveze". Prvič ker nimam viška časa, kot tudi ne denarja.
Mulca peljat na trening je verjetno must have. Torej ta situacija velja kot za nujne potrebne vožnje.
Pri tebi smo vsi zaznali navado brezveznega fijakanja, samo zato ker imaš FreeSUC in free time.
Tisti konc je plav lusten z motorjem se vozit. Mal pripazi na kaksnem zavoju.Ja...ti se sproščaš z vožnjo in bivanjem na Pagu, jaz s tem, da grem do Žirovnice in tam malo po hribih. Razlike ni, je samo v anti EV taborju, ki pač drugega argumenta nimate.
Baš si mi ti neki ekolog. Ne splača se popravljat, zato jo boš vrgel stran in zamenjal z novo.Ravno kupujem eno tako, ker mi crknila od tesla..oz je kabel očitno šel...popravljat to pa se ne splača.
Na aliexpressu so najcenejše 120€...z dostavo iz poljske. Čeprav jaz bom menda 22 kupil, ziher je ziher.