Sploh ne oz. ti tako gledas. Meni je popolnoma jasno, da je SE, ki jo imam na strehi komplementarna el. priključku na hiši in nič več. Ne morem biti samooskrben, ne morem računati samo na sonce, ni šans. To niti ni cilj in mi je popolnoma JASNO! Ne glede na to, pa se zavedam, da ima SE svoje prednosti in sem vesel, da jih uporabljam kolikor se da (soncek sije in pošilja, brez emisij), saj bi bilo bv stran metati kar nam ponuja. Pravljice o tem, kako to obremenjuje omrežje pa pojete že enih 5 let in če bi se človek moral zanašati na vas bi mu težka predla. Hvala bogu so med nami tudi ljudje, ki so tiho in naredijo, kar je potrebno. Rezultat je zelo dobro delujoča SE ter vedno več EV na cestah in toliko manj svinjarije v zraku (ja, eko vernik, vem), vesel bodi tega, tudi ti manj svinjarije pozres. Nikoli nisem napisal, da je SE elektrika edina, najboljša etc, kar poskušaš spinat pa nam v usta polagat. To so tvoje oz. vaše ICE floskule. Lahko mi pokažeš, citiraš ko sem to pisal. Da je pa SE elektrika slabša od vodne, nuklearne, termo je tudi vaš narativ. Ni stanovitna kot termo ali nuklearna, tako pač je. Saj smo v dobi napredka in vse, menda bojo nardil, da bo delalo... (so ze nardil in dela). Sicer pa preberi priliman članek. Zadeva se kotali in to je važno.