zame neDejansko so plesalci boljša naložba denarja od tega
zame neDejansko so plesalci boljša naložba denarja od tega
za recimo net metering ni bilo taka drame ravno zaradi datumske meje...vedlo se je 1.1. je fertig , fine, vege ...
Če imaš fiksen znesek na razpolago, tu ni manevrskega prostora malo v +/-.sem ti napisal, da bi se pač požrlo kak evro več ali manj... če se za vsake plesalce da milijone...bi se še to.![]()
tole me zanima... 7k€ je kar ogromno denarja najbrž za nekoga, ki tole kupuje. relativno pa sploh. tukaj bodo tisti, ki lahko avto vzeli, da ne bo šla ara v nič (btw, če kdo ve, koliko je minimalna ara), ampak marsikdo bo pa najbrž prisiljen pustiti. Koliko teh malčkov se bo po salonih svaljkalo pred novim letom, ker niso bili prevzeti?No bomo videli novembra kaj bo na lagerju!!!
Samo moje mnenje.
Mene je ravno ta nesigurnost pri pridobitvi subvencije odvrnila od nakupa. Po mojem skromnem mnenju, bi ti moral ob podpisu nakupa trgovec upoštevat višino pripadajoče subvencije in na borzenu bi se moral za ta znesek buffer zmanšat. Treba bit realen....7000€ precej vpliva na odločitev o nakupu.
lpe
Po menjavi politične garniture sem bil prepričan, da subvencije ne bodo podaljšane.... za FIZIČNE osebe. Bi bilo pa prav in v smeri trenutno vladajočih, da za podjetja vseeno ostanejoJa saj pa to je verjetno jasno, ali ne?
Prvo pogledaš kam janša piha....kontra eko. Jaz sem tu že takoj po volitvah pametoval, da sem zelo prepričan, samo na podlagi tega, da subvencij dolgo več ne bo.
Nonstop trobijo kako so razvojno naravnani. Subvencije za te igrače so ideološko uničevanje denarja.
Potem pogledaš kaj točno je vlada povedala 2 dni nazaj:
- trg je zrel
- proračun je v rdečem
- opazka, da bi subvencije pomenile dobesedno kreditiranje vlade za potrošnike
Torej sešteješ vse skupaj, kaj misliš kaj bo?
Ne.Po menjavi politične garniture sem bil prepričan, da subvencije ne bodo podaljšane.... za FIZIČNE osebe. Bi bilo pa prav in v smeri trenutno vladajočih, da za podjetja vseeno ostanejo![]()
Pa da ne pozabimo na vrtec (kako se šteje sedaj to? Jabe), se šteje odšteta subvencija. Tko da več kot maš subvencij manj plačaš vrtec, povsem logično. Pa ko bo davek na premoženje morajo vsi EVjevci postat reveži, rdeči križ jim bo nosil pakete hrane ker so skupaj z avtom pa sončno elektrarno z zalogovnikom prejeli od države sam 20k eur.
Po menjavi politične garniture sem bil prepričan, da subvencije ne bodo podaljšane.... za FIZIČNE osebe. Bi bilo pa prav in v smeri trenutno vladajočih, da za podjetja vseeno ostanejo![]()
Še to pripiši za zgodovino.malcke sem zadnje čase kar gledala... bom še napisala zdele, da bom čez mesece, leto ali dve vedela. Twingič techno z normalnim polnjenjem in park paketom je danes 22k€. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=22584909&display=Renault Twingo tega oglasa namreč ne bo več. ta ima še ogrevann zice, to tudi če ne...
tole bo moralo imeti 1ko spredaj, pa bo šlo.