Okolju prijazni avtomobili

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.366
9.534
113
a ima desnica ideološko dolžnost ukinjati subvencije? V eni od prejšnjih vlad so "čez noč" ukinili subvencije za sončne elektrarne za prodajanje elektrike oz. močno skrajšali že dogovorjen rok poteka teh subvencij, tako da je potem narod kot nor navalil na monterje teh SE kot konec leta 2024 ko se je iztekel rok za netmetering, samo da je ta bil že dolgo znan in ga niso levičarji skrajsali iz gole zajebancije

Noben ni cez noc ukinil nič... Ce je pa vse na ignor, dokler ne pride dan D, je pa to povsem nekaj drugega. To je za tiste, ki "niso vedeli". Pol imas pa še ta cagave, ki cakajo in cakajo, dokler ni vse zamujeno, pol se pa druge krivi in isce izgovore, zakaj pa zdaj ne, ko so se koncno odlocil.

Vse subvencije od pamtiveka delujejo na princip do takrat ali dokler denarja ne zmanjka. Budget je določen vnaprej. In ce ti narod navali, kot da je sodni dan, potem bo "dokler denarja ne zmanjka" in ta moment hitro pride.

• Všeč mi je
Reactions: Holobist

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
844
137
43
Menim, da trenutna oblast ne bo dovolila, da bi bili ljudje nezadovoljni zaradi takšne malenkosti. Če ne bo šlo drugače, bo denar založil Stevanović, pogoj pa bo, da se ob podpisu pogodbe slikaš z njim v njegovi pisarni. Menim, da bi bil to sprejemljiv pogoj. ;-)

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
844
137
43

Novica, ki me dodatno prepričuje, da ni nič narobe, če je zmanjkalo denarja za subvencije EV. ;-)

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.642
4.845
113
In če zmanjka subvencij za nekaj? Pač ne kupiš, če se ti zdi tako prav. Ko se prodaja ustavi pa naj razmišljajo kako jo znova zagnati. Lahko tudi redno ceno spustijo.

• Všeč mi je
Reactions: cnpod