Okolju prijazni avtomobili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.768
2.946
113
Bravo, topla voda. To ze lep cas govorimo, zal ampak tako je. Popapal / prezvecl nas bojo za salo. Mit o nasi superiornosti je dim...

Ne ni. Mi smo superiorni pri ICE...hrbtebici Evrope. Ampak smo v imenu religije ice žrtvovali na oltarju.
Švabi so ploskali, ko se je naznanila smrt tistega, kar res znajo dobro in od česa živijo. Ploskali so vsi, od politike, preko avto bossov, sindikalistov, do delavca za trakom. Zdaj pa so pri wtf momentu.

In ne, ni EU kriva. EU je švabski podaljšek, ker imajo moč zaradi velikosti. Oni so eko terorizem razširili na EU raven. Jutri lahko to ustavijo če hočejo. Samo nočejo.

EV bi morali prepustiti Kitajcu, mi pa dalje harati s tem, kar res znano. Ker 100% EV pravljice so samo to....pravljice.

• Všeč mi je
Reactions: sad

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.847
8.938
113
Upam da ti EU EV se vsaj prodajo z pozitivno nulo. In kaj nam ostane? Kupujmo kitajce, dokler lahko. Dolgo nebomo mogli.

Mah saj... 100x prežvečeno...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.768
2.946
113
Pozitivna nula ni dovolj za preživetje. Ampak vsi se prodajajo večinoma z izgubo. In če prodajaš z izgubo, je subvencija na evje v bistvu njihov grobar. Vsak prodani več povečuje izgubo.

Zadnji padli je bmw. Prejšnji teden novica, da je profitna marža celega koncerna za lani niti ne 2%. Isto kot ostali. To pomeni letos bodo vsi zajadrali v rdeče. Potem pa se začne prava apokalipsa.

Medtem ko ostali zategujejo ročno pri ev, vw jadra s polno paro naprej. Grobar Porscheja Blume še vedno lapa o prehodih in trabsformacijah. Čas za obrnit to barko je že mimo

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.983
1.330
113
Res je, ampak to nima čisto nobene veze s tem, da jih prodajajo z izgubo. Uničujejo ICE biznis, da futrajo EV slepo črevo. In mimogrede prodajo pod črtno nekaj mio manj vozil kot pred 2020.

Še 1x: ni teorije na tem svetu, da lahko švaba cenovno konkurira kitajcu pri EV. Iz preprostega razloga, ker so 1 prespali štart in 2 kitajc owna vse tisto, kar je bistvo EVja: baterija, komplet cela elektronika in SW in to drago prodaja švabu.

Ali kaj misliš zakaj točno bodo fooknili vsak 100k ljudi in zaprli 4 švabske fabrike zelo kmalu?

Se enkrat: vse to ze vemo mojster. Par let je jasno, da je bol ko ne game over. Odu premije u 3 pm... Ste pa hitr pogruntal in seveda vsi pametni zdej. Ni cudno da smo kjer smo s takimi (vele)umi.:valjamse:

Steve

Guru
13. avg 2007
10.768
2.946
113
Daj ne bluzi. Tvoja game over teorija pravi vse bo crknilo in vsi bomo vozili samo kitajce. Kar je seveda samo produkt tvojega zblojenega fetiša na čajna

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.983
1.330
113
Ne ni. Mi smo superiorni pri ICE...hrbtebici Evrope. Ampak smo v imenu religije ice žrtvovali na oltarju.
Švabi so ploskali, ko se je naznanila smrt tistega, kar res znajo dobro in od česa živijo. Ploskali so vsi, od politike, preko avto bossov, sindikalistov, do delavca za trakom. Zdaj pa so pri wtf momentu.

In ne, ni EU kriva. EU je švabski podaljšek, ker imajo moč zaradi velikosti. Oni so eko terorizem razširili na EU raven. Jutri lahko to ustavijo če hočejo. Samo nočejo.

EV bi morali prepustiti Kitajcu, mi pa dalje harati s tem, kar res znano. Ker 100% EV pravljice so samo to....pravljice.

Kaj pa zares znamo? Goljufat in lagat. Fakin dizelgate ti je vse povedal. Ne, hvala za tako superiornost. Nikoli vec, kar se mene tice! In pol smo mi "verniki" in podobno. Daj preber kaj pises, kaksen eko terorizem? To je fakt, katerga eni nikakor nocte vidt. Zakaj? Tocno in samo zato ker se vec kot ocitno tice vasega zivljenja in ne bi nic spreminjali. Kdo je tu zares "eko terorist"? Nas zablojeni pusac gotovo ne, on vam samo sluzi za zlivanje gnojnice. Prihaja cas, ko boste samo umolknili, tako bo. Zal, ne vidis tega se ampak to prihaja. Komot lahko o tem cez leta, ce bova se med zivimi pa tu. Ampak ta "EU hrbtenica" je passe, vsec tebi ali ne.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.983
1.330
113
Daj ne bluzi. Tvoja game over teorija pravi vse bo crknilo in vsi bomo vozili samo kitajce. Kar je seveda samo produkt tvojega zblojenega fetiša na čajna

Ok, to ni moja teorija, to je povzetek kaj nas caka. Saj menda vidis kaj se dogaja in se pelje. Moja teorija in tudi zelja je sicer bolj ta, da bomo v nekem doglednem casu zamenjali te nase "hrbtenicne" produkte z boljsimi (kurjenje dinozavrov je zal totalno nazadnjasko v danasnjih casih). Ne mi zdaj o cistilcu zraka etc... Ceprav se mi vedno bolj zdi, da bo trajalo kar se specificno nas (EU) tice. Enostavno smo neumni, zamera gor dol. Poglej kaj nam nasi delajo, vse jasno. Vsaj enim...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.444
14.900
113
kod Džej-Zija
Ok, to ni moja teorija, to je povzetek kaj nas caka. Saj menda vidis kaj se dogaja in se pelje. Moja teorija in tudi zelja je sicer bolj ta, da bomo v nekem doglednem casu zamenjali te nase "hrbtenicne" produkte z boljsimi (kurjenje dinozavrov je zal totalno nazadnjasko v danasnjih casih). Ne mi zdaj o cistilcu zraka etc... Ceprav se mi vedno bolj zdi, da bo trajalo kar se specificno nas (EU) tice. Enostavno smo neumni, zamera gor dol. Poglej kaj nam nasi delajo, vse jasno. Vsaj enim...
Si pa zelo naiven, če misliš, da se tole dogaja zaradi boljšega zraka. Kitajska nas bo zjebala ekonomsko, ne ker jih gre za evropski čisti zrak in zdravje starih Evropejcev. Vse to z ogromno državno pomočjo, sicer npr. firme BYD že zdavnaj ne bi bilo več med živimi. Poleg tega so že EU avti delani za pet let, Kitajci pa niti za toliko ne. Avti za enkratno uporabo, potem pa v kanto. Če ti misliš, da smo s tem naredili kaj za planet, se prekleto motiš. Če že hočeš delati kaj za planet, furaj svojo staro gajbo, dokler dela, ne pa kupovat novega avta vsaka tri leta, ker ima kao manjše emisije.

Ampak ja, ti kar drkaj na Kitajce. Super so.