Okolju prijazni avtomobili

Steve

Guru
13. avg 2007
10.757
2.929
113
Jap, Arsenovič je popolni eko lunatik. Ne mine dan, da ne napove nekaj novega eko debilnega. Njegove standard parole so, da moramo pešačiti, kolesarit in javni prevoz.
Super, na začetku mandata se je še nekaj afnal okoli na peciklu, ampak ga je hitro minilo.
Zdaj se na svojih rednih razdaljah dom - občina (500m), občina - njegova hotelska cona (pod 500m) redno fijaka z občinsko V klasso. Seveda tudi po pešconi...ker lahko.

In prihaja že nova kolekcija savna busov

Puf občine pa pikira strmo navzgor....

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.400
14.326
113
pol pa volitve in ga boste spet volili pacijenta, ali pa kerga drugega še hujšega... greznica na kvadrat ratal maribor...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.735
5.148
113
pol pa volitve in ga boste spet volili pacijenta, ali pa kerga drugega še hujšega... greznica na kvadrat ratal maribor...

Katerega drugega? :bonk:
Flis?
Auer?
Oni od kolesarjev, ali pa "zelena stranka mladih"?

Čakam, da Markovič kandidira, pa da Dubioza postane uradna MB godba in da dobimo še vsaj 10 burekđinic kot je normativ v BiH.

Treba mu je priznati veliko pozitivnega. Ampak 2 mandata je imel dovolj za moje pojme

Razen šminke centra? Večino projektov je bilo načrtovanih v prejšnjih mandatih.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.981
1.466
113

Se opravicujem, ce ze blo.
So pa pozabili napisat, da je Oslo za zaledni sitem za vse te polnilnice izbral SLO ponudnika (Ocean).

• Všeč mi je
Reactions: tony

Steve

Guru
13. avg 2007
10.757
2.929
113
Mene kot Mariborčana zanima ta pozitivna stran?? Razen nabijanja parkirnini, tam kjer jih nikoli ni bilo! O Lentu ne bom izgubljal besed. Ostalo, pa čakam na odgovor.

Poglej, če že štartaš na tak idiotski način, kot da si v komi zadnjih 10 let, potem nima smisla odgovarjat.
Lahko ti samo povem zanimivost, ker sem veliko čez S mejo: Avstrijci, ki živijo max 45 min stran od MB, so v zadnjih letih ugotovili, da MB obstaja

• Haha
Reactions: sajkek

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.400
14.326
113
Poglej, če že štartaš na tak idiotski način, kot da si v komi zadnjih 10 let, potem nima smisla odgovarjat.
Lahko ti samo povem zanimivost, ker sem veliko čez S mejo: Avstrijci, ki živijo max 45 min stran od MB, so v zadnjih letih ugotovili, da MB obstaja
avstrijci bodo tudi ugotovili , da bo počasi tudi tu arabija pa si bodo kakšno drugo mestece mogli najt. Sem niso prišli zaradi urejenega lenta in arsenoviča.