Aha, izibizi pol praviš. Teb je res lahko v lajfu.Azimut 0, tilt 70, 45 kWp je ze dovolj.
Ampak to ima redkokdo v praksi lahko![]()
So pokazal cakalno vrsto. Daljsa kot za ortodonta.Ti si že tam, kar naj začnejo.![]()
Bjorn je v poletnih temperaturah testiral doseg/porabo posodobljenega model 3 LR rwd.
Je prvi avto s katerim je naredil vec kot 900km od 100% do 0%. Natanko 904km.
Poraba: 8.6 kwh/100km pri 80kmh povprečni hitrosti.
Tako da vsi tisti ko bodo pri nam temp. toplejse cez mesec/dva; boste morali verjeti da ima tesla lahko porabo tudi pod 10 kwh/100km.
eto..tole pa je končno še celo boljše od klasičnega ioniqa 28
Bjorn je v poletnih temperaturah testiral doseg/porabo posodobljenega model 3 LR rwd.
Tako da vsi tisti ko bodo pri nam temp. toplejse cez mesec/dva; boste morali verjeti da ima tesla lahko porabo tudi pod 10 kwh/100km.
Bjorn je vozu tako, da je bila poraba čim manjša. Z realnostjo to nima nobene veze. Deset let nazaj ko sem kupu prvi EV in me je poraba še zanimala (dons se mi jebe) sem se vsedu v avto potem ko se je moja pripeljala domov ..... poraba 9. Sem takoj poguglav če so bili kakšni zastoji na trasi kjer je peljalaBjorn je v poletnih temperaturah testiral doseg/porabo posodobljenega model 3 LR rwd.