Hmmm, pred 5 leti so (ste) bili drugacnega mnenja o e tronu.
Sem 1x nekoga iz *razvoja* (se mi zdi)poslušal. . .
Pa tega je manj kot 5 let
Sem 1x nekoga iz *razvoja* (se mi zdi)poslušal. . .
Pa tega je manj kot 5 let
Je pa res, da če grejo nesposobneži na pot, je res lahko problem.
Saj zato sem omenil 1000km, ker sele takrat rabis konkretno polnjenje.
Drugace pa imajo avto doma, v šukotu magari, in vsak dan poln domet…in se ne rabijo jebat s pumpami in katticami in aplikacijami…
Do neke mere res.
Kaj sedaj boš rekel, da so v 3 štoku v temi?.Kako pa dela šuko v 3. nadstropju bloka?
Torej če prav razumem, za vozit ev in se ukvarjat z vso kolobocijo okrog tega, moraš bit "sposoben"?
Verjetno bi jo narezal, če bi živel v prepričanju da google vse ve.![]()
ABRP
A Better Routeplanner is the world's most popular consumer EV routeplanner - both for beginner and experienced EV drivers. And of course for anyone curious about EVs.abetterrouteplanner.com
Baba te je napizdla ,ker bi moral biti v cca 7 urah gori , tak da ....... bodo drugi povedali...
![]()
ABRP
A Better Routeplanner is the world's most popular consumer EV routeplanner - both for beginner and experienced EV drivers. And of course for anyone curious about EVs.abetterrouteplanner.com
Točno tako in za ta neuporaben avto gre. Če bi bil človk pameten bi se glede na uro in pot vsede v dizla, ki je bil parkiran poleg.Je pa res, da če grejo nesposobneži na pot, je res lahko problem. Če ne zna niti kreditne kartice naslonit na polnilnico, (kot ne POS na bencinski), je kar hudo (če že appov ne zna uporabljat). Plus ne zna kupit avta (ker e-tron, ker sklepam, da je šlo za tega in ne novi Q6 e-tron, pač ni nek resen avto za na pot ampak Audijeva brca v temo).
Preko wifi-ja še kar ok. Moraš pa imeti dober routerKako pa dela šuko v 3. nadstropju bloka?
Tud ti nisi imuna na vlečenje zaključkov in nemarno dreganje točno tja, kjer misliš da bo zabolelo. Tole ni bla tvoja najjača ura.Tole pa marsikaj razlozi glede tebe in Daca.
Kaj je zdaj to en post lunin efekt ali kaj... Prav na jezik polagate nekateri škisi dolocene zakljucke.
Preko wifi-ja še kar ok. Moraš pa imeti dober router