Poraba po 42500 kilometrih pa 17,3.
Nisem ziher, sklepam da mi kaze skupno porabo, ker mi jo kaze in visa povprecje, tudi ko stojim in dela gretje ali klima...
Sem na kratko gledal njegovo tuhtanje kako bo s Teslo prišel iz zagreba na Plitvice. Kaj hudica imas za tuhtat za 130km.Spet ni res. Poglej zadnje bjornovo popotovanje po slo in cro. Vsak dan je uro in več zapravil , kje in kako bo tankal teslo po balkanski " vukojebini" in kaj bo jedel tisti čas in podobne žalost. Uboga familija še poleg . jekleni živci.
Z ice bi v 7 dneh enkrat tankal za 10 minut. In je to to.
To je žal reala.
Premalo kaze predvsem pozimi in na kratke relacije.Koliko vidim, mi kaze za Tesla lastnike med 42 in 44 centi?
Si ti v kakem posebnem paketu ali si samo v začetku dobla nekej kwh gratis?
Nisem ziher, sklepam da mi kaze skupno porabo, ker mi jo kaze in visa povprecje, tudi ko stojim in dela gretje ali klima...
Edit: vidim da pri Monsu so neke nižje cene, kot si napisala... Drugod pa je drazje. Mogoče ker dela z neko manjso močjo..?
Imas različne cene po polnilnicah. Tudi po tujini ponekod.Koliko vidim, mi kaze za Tesla lastnike med 42 in 44 centi?
Si ti v kakem posebnem paketu ali si samo v začetku dobla nekej kwh gratis?
Edit: vidim da pri Monsu so neke nižje cene, kot si napisala... Drugod pa je drazje. Mogoče ker dela z neko manjso močjo..?