Kaj?Ze sam si navedel resitve.
Sicer pa kot berem, se na vw se zmeram caka več mesecev. Da ga naredijo in dostavijo 1000km dalec.
Teslo so naredili in dostavili 10(20?) kkm dalec v mesecu in 10 dneh.
Kaj?Ze sam si navedel resitve.
Sicer pa kot berem, se na vw se zmeram caka več mesecev. Da ga naredijo in dostavijo 1000km dalec.
Bodo pa tisti ki so sedaj delal EV, zacel ICE delat.Kaj?
Da nebom neumno izpadel, ampak, a Tesle niso prav vse iz zaloge. Oziroma ko jo poklikaš že verjetno stoji na nekem parkirišču?Ze sam si navedel resitve.
Torej je na zalogi. Čakaš še samo, da ladja pripeleje iz Kitajske.Jaecoo in Omoda pride iz kitajske v 120 dneh.
Golf z Wolfsburga pa v 5 mesecih, če bog da.
Pa Kitajci imajo skoraj vse kombinacije na zalogi.
Ne vem koliko je zaloge.Da nebom neumno izpadel, ampak, a Tesle niso prav vse iz zaloge. Oziroma ko jo poklikaš že verjetno stoji na nekem parkirišču?
Tudi sam sem mnenja, da če se kupi hibrid, potem je to edino Toyota. Še mild hibrida sem se sam raje ognil. Čeprav je baterija za mild hibrid za VAG če se ne motim manj kot 2 tisočaka.Hibrid po 100 tisoč kilometrih? Pripravite se na finančni šok | Mariborinfo.com https://share.google/I7i4LHD4PaGd0kFLQ
Ne me smejat. Kako je električn kolo bolj eko od navadnga?Baje da bi ljudje zaceli v sluzbo s kolesi…
Ne me smejat. Kako je električn kolo bolj eko od navadnga?
Prihranek na žgancih.Ne me smejat. Kako je električn kolo bolj eko od navadnga?