Minuli teden sem naredil cca 3000 km po Italiji in Franciji, od tega 2x v kosu po cca 700 km. Fora je bila, da je moja rit zelela več postankov kot avto in daljse, kot jih je rabu avto.Enakovrednega ID7 ni Ker passat ima dometa 1200km.
To ti pišem, ker vem da boš konjske moči privleken na dan.
Saj id7 nima nekaj pretirano konjev? Ene 200? Toliko tudi tdi zmore?To ti pišem, ker vem da boš konjske moči privleken na dan.
Lepo zapisano in je enako tudi pri meni v zadnjih letih, ampak sem pa tudi jaz že enkrat nekaj zapisal.Minuli teden sem naredil cca 3000 km po Italiji in Franciji, od tega 2x v kosu po cca 700 km. Fora je bila, da je moja rit zelela več postankov kot avto in daljse, kot jih je rabu avto.
Vecinoma so to itak bili postanki ob avtocesti... 15 do 20 min, wc in to je blo to. 1x pa Ionity ob trgovskem centru, kjer je bilo filanja konec, preden sva prišla iz trgovine.
Meni se 2 postanka do FR meje res ne zdita, da bi mi to bilokak omejevalo življenje![]()
150 ni dovoljena hitrost pri nas, zakaj jo nekateri omenjajo kot “normalna”?
Nauk zgodbe:
Postajališče nam (dinozavrom) določa kava.
Se opravičujem za nerevelantne izkušnje, kaj bi ta debata brez tebe.
če je polnila s priloženim kablom, potem je to 7,5kw na uro.Grem čez tržnico in pravkar ena ženska puli ven kabel iz polnilne, na enem Peugeotu.
Vprašam jo, če je poln do sto procentov. Je, ampak je potreboval štiri ure. To ji ni težava, ker je avto službeni, pa ga pusti.
Pomeni tudi rahlo pinan vozis, tam do 0.25 vedno? Ker je to pac balkan?Zato ker je normalna v resničnem življenju. Ker smo na balkanu in se omejitve jemlje kot priporočilo.
Ti dam kar lep primer od včeraj. Od Rijeke do Bosiljevo je omejitev več ali manj celo pot 110. Cela kolona smo ga lepo šibali 130. Naprej do slo meje je omejitev 130. Vsi smo ga celo pot lepo nažigali 140-160.
Boš me zatožil?
Pejt na Pohorje, pa povej kaka je situacija.Pomeni tudi rahlo pinan vozis, tam do 0.25 vedno? Ker je to pac balkan?
To na WC čakajo, ker so se morali za električarji vozit v gužvi in je predolgo trajalo. Drugače bi že bili v Torinu v šopingu na pol tanka.