Kr ene par jih dobiš. Najprej me je mikal iX Dve leti star, pod 50). Ampak je krava, tega ne rabim. i4 dobiš tudi za 50 ampak je zame prenizek. Ostaneta ix2 in ix1. Izbral sem slednjega, (30 varianto), je malo bolj praktičen. In glede grdobe. Avta sicer ne izbiram po lepoti ampak ne tesla ne bmw se mi ne zdita lepa. In se strinjam, ix1 ni primerljiv s teslo Y. Če bi bil, bi bila pa dilema.Sam kaj dobiš pri EV švabu novega za 50k€ še sedaj nisem izvedel od soforumaša in da je primerljivo s Teslo Y AWD?
Ja, ce bos delal 200k na letoNaceloma gredo do mio km, ni straha
Itak, kolk % so ze carine na kitajske EV.v nemčiji so kitajci dragi, vsaj takole na prvi uč. Pa tudi nemcu je lažje skeširat 50 kilo kot slovencu.
Jap že dolgo je znano, da baterija, ki je uporabljena 1x tedensko crkne isto hitro kot takšna, ki se polni večkrat dnevno.Cikli so samo mit…k
Dizajn je namerno grdi, da lahko že od daleč ugotoviš, da je avto na elektriko.Propelerji so sli cisto v k…. z dizajnom.. Edini dokaj normalen je i4.
Tudi ICE pripelerji novi so grdi!Dizajn je namerno grdi, da lahko že od daleč ugotoviš, da je avto na elektriko.
Za tole obstaja lep slovenski pregovor: tudi slepa kura zrno najde.![]()
Car expert finds Tesla with original powerpack and nearly half a million miles on it: 'People aren't understanding how significant this is'
"The world needs more stories about high mileage EV batteries."autos.yahoo.com
POHLEP jih vodiZakaj točno bi moral mestni avto radirati gume, a?
Ta slikica pove vse kaj je narobe s vw in v bistvu celo eu auto industrijo.
To je avto, ki bi se za to ceno zelo verjetno zelo dobro prodajal.
Ampak v letu 2025 oni predstavijo študijo????
Kdo bi si mislil, ampak elektro suv 3t kante za 60k€ je mogoče zadnja stvar, ki jo kupci iščejo.
Zadeve so se lotili na napačnem koncu