Okolju prijazni avtomobili

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.360
1.126
113
Treznitev prihaja majstr, kmal ne bos vec tako zajedljiv pa pameten k 100 matr kot zdaj za vsako stvar. Sit and watch, naucil vas bojo k bebice. Vozil bos karkoli, strom ... sam da bos lahko vozil. Pa vesel bos k raketa.

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.798
12.375
113
če imaš voljo in moč lahko že danes voziš 190E daily, in tako dalje še naslednjih 30 let, pol pa tak že počas izpit nazaj... tako da, sam sicer ne vidim realnega problema. Samo v glavi je problem.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

sad

Guru
24. avg 2007
22.222
10.942
113
Treznitev prihaja majstr, kmal ne bos vec tako zajedljiv pa pameten k 100 matr kot zdaj za vsako stvar. Sit and watch, naucil vas bojo k bebice. Vozil bos karkoli, strom ... sam da bos lahko vozil. Pa vesel bos k raketa.
Itak, saj eni z ritmi na veliko ploskate takim neumnostim in omejitvam. Vse kulj, šibamo dalje.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.360
1.126
113
Bomo vidl. Za1x cist ok laufa. Polnilnice zacuda delajo, EV-jev vsak dan vec. Res cakam, da se omrezje sesuje oz. da me strezne :valjamse:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.638
1.341
113
Močno upam da je to fake news. Ampak tudi če ni, idiotizmi ki se dandanes uvajajo v avte so že res dih jemajoči. In potem se čudijo da raja več noče novih avtov kupovati

Zakaj je pa s tem kaj narobe? Ta avto je imel od začetka 201, in nikoli ni bilo opcije za več. Očitno so ugotovili, da bi lahko še malo odklenili, da stvar zdrži, in so to pač ponudili. Doplačaš par 100 eur in imaš lifetime teh nekaj konjev več. Kot da bi ob nakupu kupil močnejšo različico za teh par 100 eur več - le da je takrat pač še ni bilo. Faj, da imaš lahko zdaj več, da nisi "kaznovan", ker si pač bolj zgodaj kupil.

• Jezen sem
Reactions: NekdoK

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.321
7.729
113
Nic narobe, dokler VW spet ne bo jokal, da ga je treba reševat na ne le zgolj nemški, ampak evropski ravni.... Opice jadne. Ce so ugotovili, da zmore brez negativnih posledic vec, je to za njih zastonj bonboncek, ki bi preko PRa prinesel več, kot tole, ko zgubijo še par vernikov.

Tak da nic narobe, samo skrajno glupo.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.968
10.261
113
Bomo vidl. Za1x cist ok laufa. Polnilnice zacuda delajo, EV-jev vsak dan vec. Res cakam, da se omrezje sesuje oz. da me strezne :valjamse:
Jap to imaš prav, zaenkrat super laufa. In tudi bi laufalo super naprej, če bi se šli elektrifikacijo prometa prav. Se pravi najprej mala mestna jajca in potem dalje. Seveda vse skupaj z roko v roki s strateškim vlaganjem v infrastrukturo, javni promet itd. To se dela z dolgoročno strategijo, ne pa da smo še švoh 10 let nazaj plinovode v Rusijo gradil in je bil plin neki najjačega za leseno žlico. Da o nategovanju poštenih ljudi s strani avto industrije niti ne začnem (faking plastična posoda za ad blue te pusti na cesti, košta te pa 1200 EUR, uniči se pa samo en senzor za par EUR, prodajo ti pa komplet posodo s pumpo in vsem vred, ful eko). Z elektro jajci bo pa to še lažje, te bodo nategnil softversko.
Tko da smo še zelo zelo daleč od tega, da bi poslal nafto na smetišče zgodovine, pa če si to še tako zelo želimo.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.263
2.260
113
Zakaj je pa s tem kaj narobe? Ta avto je imel od začetka 201, in nikoli ni bilo opcije za več. Očitno so ugotovili, da bi lahko še malo odklenili, da stvar zdrži, in so to pač ponudili. Doplačaš par 100 eur in imaš lifetime teh nekaj konjev več. Kot da bi ob nakupu kupil močnejšo različico za teh par 100 eur več - le da je takrat pač še ni bilo. Faj, da imaš lahko zdaj več, da nisi "kaznovan", ker si pač bolj zgodaj kupil.

Monthly subscription za mene ni enako enkratno plačilo par stotakov

sad

Guru
24. avg 2007
22.222
10.942
113
Kolikor sem zasledil imaš možnost tudi enkratnega plačila. Ampak baje, če se avto proda, ne ostane na avtu.