Okolju prijazni avtomobili

Rekreacija

Guru
7. avg 2019
1.750
1.024
113
Po letu 2035 bo v Evropi kot na Kubi. Zagriženi ICEisti bodo vozili svoja vozila dokler se ne bodo razpadla. Ostali svet bo pa hodil v Evropo in se čudil kot se mi sedaj Kubancem. To sem napisal samo zaradi tega da se neusmiljen boj ICE : EV istov malo umiri. ;) Drugače vas je pa kar luštno brati. :cheer:

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.955
10.238
113
Po letu 2035 bo v Evropi kot na Kubi. Zagriženi ICEisti bodo vozili svoja vozila dokler se ne bodo razpadla. Ostali svet bo pa hodil v Evropo in se čudil kot se mi sedaj Kubancem. To sem napisal samo zaradi tega da se neusmiljen boj ICE : EV istov malo umiri. ;) Drugače vas je pa kar luštno brati. :cheer:
Po letu 2035 ne bo kaj dosti drugače, razen to, da bo kakega cliota 15 minilo navdušenje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.254
2.247
113

Aja ostali svet se bo nam po 35 čudil? Kdo pa je ta "ostali svet"?
Edino kjer EVji prosperirajo, je Kitajska. Vse ostalo je globoka tema. Torej do 2035 (čez 10 let) bo ves ta preostali svet vrgel nekaj miljard avtov stran, kupil nove EVje in se hodil nam čudit?
Darjan si to ti?

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco