To se menimo o dolžini tiča.Moj ima pa 19.6, 334k km

To se menimo o dolžini tiča.Moj ima pa 19.6, 334k km
Prisrl bi tudi nazaj verjetno.Boš napisal še porabo nazaj?
Ali se gremo na suho, kdo ima daljšega.Jaz sem zadnič z EVje imel porabo 6kWh. Za nazaj pa 20.
Sam očitno res sevajenje baterij nekaj škoduje, samo da se s prirejanjem ali namernimi lažmi potrjuje, kak te to je naša izbira fuLLa najhudejša.
V petek bo nov, enaki pogoji.razpis so vceraj zaprli, 8. Pride nov,ne vemo s kaksnimi pogoji
Javni poziv za dodeljevanje nepovratnih finančnih spodbud fizičnim osebam za električna vozila zaključen; nov javni poziv že naslednji teden
Danes, 1. 8. 2025, je bilo v Uradnem listu RS objavljeno zaprtje javnega poziva za dodeljevanje nepovratnih finančnih spodbud fizičnim osebam za električna vozila (oznaka: JP SUB-EVFO25), zato oddaja vlog ni več mogoča. To velja tako za vloge, ki ste jih vlagatelji že začeli izpolnjevati, niste...borzen.si
Ni problema... Imam čas...Ne ampak vlozil bos sele septembra lahko ce sem prav videl.
In koliko je magična meja za nizanje subvencij? Prodaja EVjev gre pri nas vztrajno gor.V petek bo nov, enaki pogoji.
Verjetno ko zmanjka denarja. Zadnjih 5 mio (prej je bilo 9 ali 11) je pošlo v dveh mesecih, tako da verjetno bo tudi teh 5 mio. Potem se bo pa videlo, koliko denarja je še. Je pa zanimivo, če bo meja za rabljene še vedno 11/2021. Sedaj bi se morale počasi cene začeti nižati zaradi novega leta in bi lahko dejansko dokaj ugodno prišel do rabljenega EVja.
Prodaja gre pa gor zaradi vedno večje ponudbe cenovno ugodnejših vozil in pa seveda tudi dokaj darežljivih subvencij. In pa vedno več ljudi razume prednosti EVja, ko jih vidijo v živo. Recimo v moji bližini je že en, ki kupuje rabljen EV, čeprav je bil pol leta nazaj popolnoma proti.
Zakaj pa bi iskal cenovno ugodne avtomobile brez subvencij, če pa lahko dobiš za njih subvencije? In dokler subvencije so, ne vem zakaj jih ne bi koristil?
To je enako kot če bi šel v trgovino po pralni stroj, ki je v akciji pa rekel ne hvala, grem raje v drugo trgovino po enega, ki ni v akciji.
Preberi še 1x kaj je mtl napisal, potem še 1x preberi moj odgovor in probaj ugotovit, kaj ima to skupnega s tvojim vprašanjem
Sedaj bi se morale počasi cene začeti nižati zaradi novega leta in bi lahko dejansko dokaj ugodno prišel do rabljenega EVja.
Prodaja gre pa gor zaradi vedno večje ponudbe cenovno ugodnejših vozil in pa seveda tudi dokaj darežljivih subvencij.
Da se razumemo - subvencije so take kot so. Ko jih ne bo več, jih pač ne bo. Zelena agenda gor ali dol. In če subvencije so, ne vem zakaj jih ne bi koristil.Lahko pokažeš te cenovno ugodne avtomobile brez subvencij?
Zadnji čas, da se subvencije ukinejo. Zakaj? Ker jih plačujemo vsi. Vsi, tako ICE vozniki, kot tisti ki avtomobilov sploh nimajo.Zakaj pa bi iskal cenovno ugodne avtomobile brez subvencij, če pa lahko dobiš za njih subvencije? In dokler subvencije so, ne vem zakaj jih ne bi koristil?
To je enako kot če bi šel v trgovino po pralni stroj, ki je v akciji pa rekel ne hvala, grem raje v drugo trgovino po enega, ki ni v akciji.