Saj dobiš dve leti stare mestne malcke za 5k. Sam skeptičen sem glede delov in servisa ce ga bos rabil.Kak te misliš bodo? Saj jih imaš kupe. Ion, itd. Sam noben noče kupit tega. Verjetno so butli, ne?
Saj dobiš dve leti stare mestne malcke za 5k. Sam skeptičen sem glede delov in servisa ce ga bos rabil.Kak te misliš bodo? Saj jih imaš kupe. Ion, itd. Sam noben noče kupit tega. Verjetno so butli, ne?
verjetno nisi imel v mislih ICEja v rangu iona ko si omenil, da takšne ljudje kupujejo?Kak te misliš bodo? Saj jih imaš kupe. Ion, itd. Sam noben noče kupit tega. Verjetno so butli, ne?
S je zunaj 13 let. To ni dovolj dolgo?Ja to so pač jajca, saj bodo tudi S, 3 in Y kdaj tako poceni...samo pač morajo "dozoret" avti, ne pa pričakovat takih cen po nekaj letih...
Btw, forumasa z nickom ICE poznam od leta 2001.
Že to da imaš nick po svojem prevoznem sredstvu nakazuje na to, da si zelo "special" in pri dveh evjih imaš zelo verjetno preveč časa v življenju.
Mislim resno, kdo pri zdravi pameti bi si dal nick recimo škoda ali ice?
10% degredacije v 9 letih? In verjetno tudi 100kwh nova baterija za 5k €? To so Darjan pravljice za lahko noč
Ne vem kaj ima nick veze ampak če že hočeš.... sem imel za nick svoje pravo ime pa me je en blesavi bivši moderator banov, ker sem ga neki šimfu. Ene 8 let nazaj. In ker sem hotu glih odgovarjat na temo električarjev .......Že to da imaš nick po svojem prevoznem sredstvu nakazuje na to, da si zelo "special" in pri dveh evjih imaš zelo verjetno preveč časa v življenju.
Mislim resno, kdo pri zdravi pameti bi si dal nick recimo škoda ali ice?
10% degredacije v 9 letih? In verjetno tudi 100kwh nova baterija za 5k €? To so Darjan pravljice za lahko noč
Kar blamiraj se še naprej:Koliko so pa stari tisti ICEji ki jih dobiš za par jurijov in kateri modeli to?
na hitro avto.net golf da ima ceno 2000€ mora bit tam letnik 2003 ... torej 22 let!
je na kupe, predvsem je pa prvi kupe. Tudi ne ravno družinski avto. Ta drug je pa 16 let star. Ni pa jajc, kot pravi darjan. Sva imela točno takega 10 let in je šel od bajte samo zato,ker je postal premali. Zdaj, ko so otroci malo zrasli, bi pa spet kamot šlo.Kar blamiraj se še naprej:
In tega je na kupe.
Dej mi prosim 10 let starega eMegana pokaži. Omenil sem tudi tvojo ljubljeno S, kak te nisi poiskal S v ICE izvedbi.sori, ampak omenil si egolfa, zato sem gledal golfe...
megan je že v osnovi cenejši od golfa, ker je eno pač jajc, drugo pa nemška revež premija.
Točno to.je na kupe, predvsem je pa prvi kupe. Tudi ne ravno družinski avto. Ta drug je pa 16 let star. Ni pa jajc, kot pravi darjan. Sva imela točno takega 10 let in je šel od bajte samo zato,ker je postal premali. Zdaj, ko so otroci malo zrasli, bi pa spet kamot šlo.
Dejstvo je, da imajo ICEji ene 50 let podlage napram EVjem. Problem rabljenih EV je kratek staž in prehiter razvoj novih. Ne moreš rabljenega za neko pričakovano ceno glede na nabavno prodati, če je čez par let na trgu nov in boljši ali vsaj z večjim dometom za skoraj enak denar. Dokler se ta norija ne neha, toliko časa bo to tako. Se pa bo, še vsaka se je. In takrat se bo vzpostavil en normalen trg tudi za EV. Dokler pa dejansko lahko izbiraš med par let starim EVjem, ki je samo par jurjev, če sploh, cenejši od novega EVja, ti imaš pa denarja za 15 let starega megana, potem je težava, da. Konec koncev si tudi par let starega ICEja ne moreš privoščiti in težava v tem, kaj avto naprej žene, ampak prazen tošl.
Očitno se nisi sposoben nehat delat butla. No, dej mi ga pokaži tega famoznega EVja za 2 čukeca.15 let star EV s 177k km pa bo še res baterija v top formi.
Še to, povej to vsem lastnikom Leafov, kak je baterija pri 177k km v top formi.15 let star EV s 177k km pa bo še res baterija v top formi.