Tole. Ravno danes izrocam kolegu povnivec (cakal sem se 32A to šuko adapter), pa bi mu rad sparil z njegovim obstojecim appom (Smart life) prek BT! (Ker bova to delala v kafani). Ali to gre, ali za prvo penetracijo rabis wifi?Pa še nekaj: če ima polnilnica wifi upravljanje jo boš ob vsakem premiku moral na novo konfigurirat v wifi, AMPAK prej jo moraš na starem izbrisat.
Punjač ima wifi in bt. On ima Smart life app ze na telefonu, ker doma krmili rekuperacijo. Rad bi mu dodal povnivec v profil, ampak samo prek bt. Zato sprasujem ce je ze kdo paril ppvnivec z appom prek btne rabiš wifija, ce ima gor gumb lahk s pritiski nastavljaš par osnovnih stvari, razen če je tvoja škoda glupa ko satan... čak vidva bi se mal priklopla na kafano??? Sej pa maš topli dom, ali?
Moja rabi WiFi, BT uporablja samo za prvi spoj telefona s polnilnico, da gor naložiš podatke od WiFi. Kot rečeno pa je možno da jo boš moral prej izbrisat s svojega WiFi, če si jo gor priklopil in iz svojega App. To je ene vrste varovanje pred krajo.Tole. Ravno danes izrocam kolegu povnivec (cakal sem se 32A to šuko adapter), pa bi mu rad sparil z njegovim obstojecim appom (Smart life) prek BT! (Ker bova to delala v kafani). Ali to gre, ali za prvo penetracijo rabis wifi?
Sem v kafani ponucal njihov wifi, brez tega ni šlo. Nisem nasel opcije BT priklopa v SmartL. No kakorkoli, jaz sem svoje opravil, zdaj pa naj si pari v miru ce bo slo prek BT (cilj je upravljanje na terenu prek telfona, ker so moznosti prek gumba bolj omejene.
Če dela kot moja (in verjetno jih 99% dela tako), bo lahko polnil povsod preko gumba na polnilnici (kar mimogrede niti ni tako komplicirano - premikaš A za moč polnjenja in eventualno nastaviš zamik vklopa - v resnici ga nisem še nikoli), itak pa si zapomni zadnjo nastavitev.Evo, odslej se mora kolega vsakič pred polnjenjem pofočkati v kafani na ta wifi. Kot pravi slogan pri teh polnilnicah - "prvega ne pozabiš nikoli". Ali pa bo polnil samo na vtičnici v kafani - kar je lahko win-win.
...
disclaimer: v resnici se mi glede tega sanja ne
ne, pomojem nima veze, itak z gumbom lahko vse nastaviš imam nekak enako 3fazno... omejiš na Ampere in je to to, ostalo pa avto naredi. Če imaš pametni avto sevedaEvo, odslej se mora kolega vsakič pred polnjenjem pofočkati v kafani na ta wifi. Kot pravi slogan pri teh polnilnicah - "prvega ne pozabiš nikoli". Ali pa bo polnil samo na vtičnici v kafani - kar je lahko win-win.
...
disclaimer: v resnici se mi glede tega sanja ne