Hja glej..mcd je poleg, ga greš nafilat, vmes pa še poješ nedeljsko kosilo, pa imaš ze cel teden se furat med malečnikom in MBšparat je treba na celi fronti.
ja nimajo vsi za kosilce na Pagu čez vikend...vseeno je to toti maribor.nedeljsko kosilo v MCD? a se da še bolj klošarit? povej mi.
Najceneje je kak AX letnik 91, za 50€, pa te isto pripelje...pa ne vidim, da bi kdo masovno to kupoval.S tem da so free SUC konkretno dražje in z občutno večjo kilometrino kot tiste brez. Torej, si dal "dreku focn", če se po domače izrazim.
Pa vendar se voziš v "premium" vozilu, in navzven daješ občutek bogataša. Pa kilometrov tudi narediš precej več, kot tisti ki se na Pag vozijo na "kosilce".ja nimajo vsi za kosilce na Pagu čez vikend...vseeno je to toti maribor.
No ja, če se prav spomnim si ti vozil v bundi in z zamegljenimi stekli in stalno jamral, da ti zmanjka par km do službe, da ne bi rabil vozit na ICE. Pa neke aplikacije nameščal, da se ti je ICE kasneje zagnal.mtl jaz sem v Voltom naredil preko 70k km in le nekaj litrov bencina, tako da se tudi z 10 kWh baterijo da...samo flancanje ljudi kaže drugače.
Sem zelo razmišljal lani ali 4-5 let star X kot je hotelo srce, ali za isti denar 1 leto star Y kot je pravil razum.Te pa X v garažo

za primerjavo, s predgrejem(isto kot pri Y) klasičnega hibrida mi je doseg padel iz 900 na 700km/rezervar.No ja, če se prav spomnim si ti vozil v bundi in z zamegljenimi stekli in stalno jamral, da ti zmanjka par km do službe, da ne bi rabil vozit na ICE. Pa neke aplikacije nameščal, da se ti je ICE kasneje zagnal.
In že takrat visel po takrat še brezplačnih polnilnicah in tako zabijal čas.
Hm, kar spadaš v tisto kategorijo ''entuziastov'', milo rečeno.
Pri nas se EV kanta uporablja kot vsak ICE avto. No, v bistvu niti ne čisto isto, ker če je mrzlo, ga predgrejemo.