Okolju prijazni avtomobili

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.570
927
113
EU
Tisti ki vozijo te naci vagne pač več povedo o sebi. Obenem pa tudi, da zelo izkoriščajo vsako priložnost, ker predvidevam, da jih je večina kupljenih na podjetje.

mtl

Guru
19. jul 2007
11.289
896
113
Kras
www.mtl.si
mtl jaz sem v Voltom naredil preko 70k km in le nekaj litrov bencina, tako da se tudi z 10 kWh baterijo da...samo flancanje ljudi kaže drugače.
No ja, če se prav spomnim si ti vozil v bundi in z zamegljenimi stekli in stalno jamral, da ti zmanjka par km do službe, da ne bi rabil vozit na ICE. Pa neke aplikacije nameščal, da se ti je ICE kasneje zagnal.
In že takrat visel po takrat še brezplačnih polnilnicah in tako zabijal čas.
Hm, kar spadaš v tisto kategorijo ''entuziastov'', milo rečeno.

Pri nas se EV kanta uporablja kot vsak ICE avto. No, v bistvu niti ne čisto isto, ker če je mrzlo, ga predgrejemo :).

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.570
927
113
EU
A tole?:evil:
swasticar-ads-297x500.jpg

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.843
2.319
113
Pomurje
No ja, če se prav spomnim si ti vozil v bundi in z zamegljenimi stekli in stalno jamral, da ti zmanjka par km do službe, da ne bi rabil vozit na ICE. Pa neke aplikacije nameščal, da se ti je ICE kasneje zagnal.
In že takrat visel po takrat še brezplačnih polnilnicah in tako zabijal čas.
Hm, kar spadaš v tisto kategorijo ''entuziastov'', milo rečeno.

Pri nas se EV kanta uporablja kot vsak ICE avto. No, v bistvu niti ne čisto isto, ker če je mrzlo, ga predgrejemo :).
za primerjavo, s predgrejem(isto kot pri Y) klasičnega hibrida mi je doseg padel iz 900 na 700km/rezervar.