Novo pri T2 III.

Alesss

Fizikalc
24. sep 2013
433
74
28
Ne, to je bila moja edina odlocitev da nisem vzel njihovega paketa. Odgovor je bil, da boxa nerabim vzeti, moram pa doplacat za T2 TV aplikacijo.
Razumem, ker uporabljam oba.
Ampak !!! Eon tv cedalje manj, ker je obupno pocasen, se dolgo nalaga in ne podpira pavze samo z enim gumbom.
T2box me vedno pripravno caka, kjer sem nehal gledat, extremno hiter, in sem redno raje na njem.
Eon tv app sux
Jep, raje uporabljam 2 daljinca: tv + t2box. Sem se vedno hitreje do zeljene vsebine..... pa se tu ziher obstaja kaka bliznjica, da z T2 daljincem prizigas tudi TV ?

brezhibno

Pripravnik
3. jan 2012
237
24
18
Zanima me, ali je to iz principa ali zaradi par € raje vzamete slabšega ponudnika.
Načeloma rabim samo internet (ki je čisto vseeno od koga je, je itak na telekomovi optiki), doma uporabljamo apple tvje in ne potrebujem še ene dodatne krame na polici, ki je nemoreš skrit. “Baje” daljinec ne deluje preko bt, da bi tisto škatlo vsaj skril lahko nekam.
Nekaj časa sem celo uporabljal njihov T-2 - TV, ki deluje super na apple tvju… ko so mi želeli prodati cel komplet, pa je bil to moj pogoj da ga vzamem - če v 2025 nisi toliko fleksibilen, da lahko zamenjaš box za app, je zame to no go.