Novo pri bobu V.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
14.824
397
83
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Telefon se je verjetno sam nastavil, ko si vstavil kartico. Ker je omrezje A1, se je verjetno zato nastavil na A1 omrezje… Pri storitvah, kjer je potreben prenos podatkov, je ponavadi treba preverit te nastavitve, ce so pravilne. Obcasno se tudi kaj spremeni, kar proizvjalec ni predvidel… In za to kriviti operaterja, da te ni ze vnaprej na to opozoril, nimravno OK. Imajo pa dokaj pregledno spletno stran, kjer se vse te nastavitve da najti… Ali pa klic na podporo… vendar, ko t si sam ugotovil, si je za to potrebno vzeti malo vec casa in veckrat poklicati, da se kdo oglasi. Tisti odzivnik, ki pove, da te bodo poklicali takoj, ko bo mogoce, je bolj zaradi vljudnosti ;)

Cudi me pa, da ni delovalo po prehodu na narocnisko razmerje… Naceloma v Sloveniji oz. v domacem omrezju prenos podatkov deluje tudi, ce so vpisane napacne nastavitve. Zalomi se lahko edino pri MMSih… Za roaming v tujini pa morajo biti vpisane pravilne nastavitve, da zadeva deluje…
 

blazko

Majstr
21. sep 2007
6.854
105
63
Bob povecuje kolicino prenosa podatkov v Sloveniji in EU roamingu
Z dnem 1. 7. 2022 se zvišajo količine prenosa podatkov na naročniških pogovornih paketih hit, drzni in magični bob. Količine prenosa podatkov se bodo povečale tudi na predplačniških pogovornih paketih hit in drzni bob. Na paketu hit bob se bodo količine povečale iz sedanjih 6 GB na 7 GB, na paketu drzni bob iz 55 GB na 70 GB in na paketu magični bob iz 75 GB na 100 GB prenosa podatkov v Sloveniji. Cene paketov ostajajo nespremenjene. Spremembe veljajo tako za nove kot za obstoječe bob naročnike in predplačnike.
 

CLIO15

Guru
1. nov 2007
9.896
1.978
113
Vsi isto.
Da bi pa kdo ponudil pakete z vključenimi minutami za klice v EU in balkan, in pakete ki bi zajemali vsaj države Balkana ki niso v EU pa jim ne potegne.