So bili prizadeti tudi T2jevci, ce so romali v A1 omrežju?Z današnjim dnem A1 ni pošiljal sporočil v druga omrežja![]()
So bili prizadeti tudi T2jevci, ce so romali v A1 omrežju?Z današnjim dnem A1 ni pošiljal sporočil v druga omrežja![]()
NE ker SMS gredo preko T-2 CORESo bili prizadeti tudi T2jevci, ce so romali v A1 omrežju?
Točen kraj kje se je poslabšalo.. Sam sem že dolgo pri A1 in ne opazim da se je kaj poslabšalo itn..
še spremenit način povezave na 2G. To je problem telefonov, da se na vsak način želijo nekam povezat in če je na 4G, vseeno kak kB pobegne. Bi se pa to lahko operaterji dogovoril, da če je manj kot recimo 1MB, da si pač ne pošiljajo računov...Ja to sem imel tudi sam težavo v Bosni. Oziroma moja. Jaz sem izklopil vse (podatkovno gostovanje, prenos podatkov) in nisem imel stroškov. Moji sem isto naredil pa je dobila na računu aktivacijo za 10€. Sem jim pisal pa so mi rekli, da je bil en prenos narejen (res je bil z nekaj kB) in, da bi moral se nekaj izklopiti.
Menda ne misliš da operaterji nimajo medsebojnih odgovorov ?še spremenit način povezave na 2G. To je problem telefonov, da se na vsak način želijo nekam povezat in če je na 4G, vseeno kak kB pobegne. Bi se pa to lahko operaterji dogovoril, da če je manj kot recimo 1MB, da si pač ne pošiljajo računov...