V čem je fora prvega servisa, kjer niso menjali olja? Kaj pa so takrat naredili?Klical ta teden za Twingota drugi servis (prva menjava olja) 240€ in da dajo notri 10W40. Sem rekel da je v navodil o vzdrževanju 5w30....ja pol bo pa malo dražje
Za i30 5let sem dal spomladi 150€ na uradnem.
prvi servis je bil darilo ob nakupu....menjali so samo kabinski filter km pa premalo, da bi menjali še oljeV čem je fora prvega servisa, kjer niso menjali olja? Kaj pa so takrat naredili?
Baje če ima avto manj kot 15k ob prvem servisu se olja ne menja.V čem je fora prvega servisa, kjer niso menjali olja? Kaj pa so takrat naredili?
Sem preko neta kupil Castrol 5w30 RN17 za 30€ pa k lokalcu zapeljem. Še oljni filter in ene 20€ za delo.prvi servis je bil darilo ob nakupu....menjali so samo kabinski filter km pa premalo, da bi menjali še olje
Še ena zarota ekofašistov, ki ne znajo videti dlje od prvega vogala...Baje če ima avto manj kot 15k ob prvem servisu se olja ne menja.
Prejšnji teden sem tudi pogledal, ko mi niso menjali olja (Clio 4/ 0.9 )in sem imel prevoženih samo 8k, aja cena 77€.
Si me malo prehitel z odgovorom
Manjsi zasluzek na provizijah od prodaje vozil, pa je potrebno dvigniti revenue od poprodajnih storitev.mater kere cene za 0.9 mlinčke...
lani sem dal za prvi servis 156€, letos pa 237€... pa še to so se mi zdeli neki "protiprašni filtri" precej dragi
Stari moj filter kabine na 60k? Pa si ga ti videl kaki je po 20k? Jaz ga na 15 menjujem. Filter zraka pa na 30. Niti sanjam ne da bi ga mel not 60k. Pa ce je z zlatimi črkami napisan ta interval.Za Vitaro je mali servis bil 207€. Pa še to so po nepotrebnem menjavali filter kabine in zraka (40€) na 20.000km in 30.000km. Interval je na 60.000km.
Stari moj filter kabine na 60k? Pa si ga ti videl kaki je po 20k? Jaz ga na 15 menjujem. Filter zraka pa na 30. Niti sanjam ne da bi ga mel not 60k.