Nova zmaga feministk - feminizem, politična korektnost in podoben bullsh1t

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Če smo bolj natančni zato, ker ženskam ni bilo potrebno razrešiti Ojdipovega kompleksa. Pravi moški je moral "s tem opraviti" že v otroštvu, zaradi česar se mu je razvil močni Nadjaz, z njim pa tudi čut za moralno razsodnost. Manjko tega se odraža med drugim tudi, kot ti praviš, čustvena nestabilnost.
Ja verjetno sovpada s tem, da v prakticno vseh kulturah razen zblojenem zahodnem svetu se zmeraj obstajajo inicializacijski obredi kjer fant postane moski. In to pri zelo rosnih letih. Danes bi 90% nasih fantov pomrlo med temi obredi.
 

sajkek

Guru
16. mar 2008
33.177
8.957
113
zakaj bi rabil obred mi ni čist jasno. Sej se hitro pokaže, kdo je dec in kdo je baba.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.531
14.135
113
Ne, ne, sploh nisi pripomogel k temu, da je zapustila forum, niti slučajno niti malo ne :valjamse: :aplauz:

DržanjeŠtangePriNjenihDebilizmihInPosledičnoŠeVečjaAlergijaNaVseSkp.press
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.531
14.135
113
Gender Ideology Harms Children
The American College of Pediatricians urges healthcare professionals, educators and legislators to reject all policies that condition children to accept as normal a life of chemical and surgical impersonation of the opposite sex. Facts – not ideology – determine reality.

Povzetek:
1. Human sexuality is an objective biological binary trait: “XY” and “XX” are genetic markers of male and female, respectively – not genetic markers of a disorder.
2. No one is born with a gender. Everyone is born with a biological sex. Gender (an awareness and sense of oneself as male or female) is a sociological and psychological concept; not an objective biological one.
3. A person’s belief that he or she is something they are not is, at best, a sign of confused thinking.
4. Puberty is not a disease and puberty-blocking hormones can be dangerous.
5. According to the DSM-5, as many as 98% of gender confused boys and 88% of gender confused girls eventually accept their biological sex after naturally passing through puberty
7. Rates of suicide are nearly twenty times greater among adults who use cross-sex hormones and undergo sex reassignment surgery, even in Sweden which is among the most LGBTQ – affirming countries
8. Conditioning children into believing a lifetime of chemical and surgical impersonation of the opposite sex is normal and healthful is child abuse.

Več na:
 

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
zakaj bi rabil obred mi ni čist jasno. Sej se hitro pokaže, kdo je dec in kdo je baba.
Aja? Kje se pokaze?
Zato, ker drugace fante vzgajamo kot deviantne deklice. Da se pogovarjajo v soli o custvih in zatiramo njihovo energijo s tabletami, terapijo in pogovori s psihologi. Pa da nasilje ni resitev in se moramo pogovarjati. Fuck this shit! Energijo fantov smo v Z evropi vedno znali preusmeriti v graditev civilizacije ali bojevanje. Pri 7, 8 letih je sel v spartansko vzgojo vojaka, ali ce je bil malo pameten v akademske vode. Kaj imas pa danes? Nabornisko vojsko smo ukinili, v te poklice sprejemamo zenske, zenske so policajke, fantom je dovoljeno izlivati custva in jim resetiramo glave s hollywoodskimi romanticnimi filmi, ki svetujejo tocno kontra kaj poceti z zensko, ce bi jo rad izgubil. V splosno pozenscenost. In kar ironicno celo feministke najbolj sovrazijo. Politiki so pa najvecje piz.de pod svobodnim soncem. Sto let nazaj bi jim ljudstvo sodilo po hitrem postopku. Bodo pac delo narave opravili muslimani, ki povecini se niso indoktrinirani in vejo, da je prostor zenske v kuhinji.
Za vse je pa kriv feminizem, ki se je rodil v ameriki, seksualna revolucija in svobodni internet.
 
I

Izbrisan uporabnik #9334

- "Juuu, je bil tko lep film, sem se tko jokala ... šmrc."

- "Kwa je bil lep, če si se pa jokala? :sprasujemse:
- "Jaaa, tko lep je biv, ko je esmeralda ... itd."

Namesto da bi jo dec pognal na njivo runkelj okopavat!
 

mirsi

Predator
4. jun 2014
7.726
-3
113
plakat fem.jpg
 

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
578
113

Ženske očitno pijejo dosti manj kot moški, ker se morajo boriti za enakopravnost, čeprav so se nam že pred leti povzpele na glavo, namesto, da bi se nam na kuratz!

Moški pa zelo verjetno pijejo zato, ker na ta način utapljajo njihovo žalost ob ugotovitvi, da so se odnosi med spoloma naenkrat popolnoma spremenili, obrnili.
Danes namreč moški ne sme biti več moški. Žal. Je v nekem medprostoru, v vakuumu.

Sicer pa je že pokojni Rugelj je pred 25-timi leti slovenske moške označil kot pezdetke... Je že takrat vedel, kam pes taco moli, kaj se bo zgodilo..

Iz wikipedie:

Rugljev model idealnega ravnovesja med moškim in žensko temelji na vzajemni empatičnosti med partnerjema, kjer vsakdo zaseda vlogo, ki mu naravno pripada. :aplauz::aplauz::aplauz:
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.531
14.135
113
:valjamse: :aplauz:

What It’s Like Being a Millennial (Give Me the Respect I Didn’t Earn)

 

Navid

Majstr
3. dec 2007
243
255
63
Ne zamudijo nobenega meseca za širjenje propagande: januhairy
Večina njih mi deluje kot lezbijka(e) oz. se človek vpraša, če je dec na sliki...
 
  • Všeč mi je
Reactions: B81