Noč izvirnih Sabbathov

  • Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Izvedi več...

Coop

Pripravnik
13. mar 2013
63
0
6
#2
Pozor, ljubitelji klenih in žlahtnih (britanskih) zvokov!

V Orto baru se v četrtek 15. februarja vendarle spet obeta SABBATHLON, praznični večer prvotnih Black Sabbath - ob 50-letnici nastanka benda in 48-letnici izida njihovega prelomnega prvenca. Duhovno in zvočno oporo dobavlja zloglasni sabatolog DJ Pigiommi. Celoten večer oz. noč bo posvečena originalnim Sabbathom. Vstop je prost.

lepak

SABATOVCI VSEH (KRANJSKIH) DEŽEL, (Z)DRUŽIMO SE!!

PS Isti večer poteka v Ortu tudi nastop skupine Ghost BCE, vse skupaj pa orkestrirata Vesela dihurja. Špasno bo in (črno)glasno!
 
Nazadnje urejeno:

Spajky

Pripravnik
7. jun 2017
557
2
18
Obala
#3
Ta prva plata mi glih ni bila všeč, zato pa druga iz istega leta, pa ja ... poslušal obe v mladosti ... "stružnice" so se takrat praviloma delale z "Gibson-kami" ... pa še Tommy Iommi je bil "levičar", če se dobro spomnim, kar je bilo meni zanimivo in extravagantno takrat
 

Coop

Pripravnik
13. mar 2013
63
0
6
#5
Spajky, brez bojazni, Pigiommi mi je prišepnu, da se bodo vrtele vse plošče pr(a)ve (in pristne) postave Black Sabbath, torej bo med njimi tud tebi ljuba druga plata Paranoid. Znamenit kitarist Iommi je še vedno levičar (in med živimi), njegovo ime pa ni Tommy, marveč TONY.

Zino, tvojga zares subliminalnega sporočila pa zaenkrat še nisem uspel dešifrirat. Ne kaže ravno najbolje.