nlb klik

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.419
186
63
Hm, jaz pa bom očitno presedlal na NLB. Razlog, ugoden hipotekarc, da ga "menjam" za obstoječega.
Jaz bom pa ostal na NLB, ker za 9,99eur mislim da nikjer ne dobim boljše ponudbe. Bodo verjetno spet malce podražili, ampak zaenkrat imam za teh deset evrov kartico visa (da plačam gugl vsak mesec in po potrebi paypal) in pa 5 položnic in pet nalogov 4free. Nekako shajam (če niso same položnice prehude) :).

Jernej

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.778
9.862
113
Hm, jaz pa bom očitno presedlal na NLB. Razlog, ugoden hipotekarc, da ga "menjam" za obstoječega.

Hja, dokler se pogovarjamo o par evrih za osnovno rabo, so "dragi", ko bi želel se kaj, pa postanejo dalec najcenejsi. Pa cetudi 2x letno dražijo. Pa cetudi mi gre NLB na organ. Jim pa dam, da so res velik korak naredili, kaj se da preko mobilne ali spletne banke urediti. Vsaj v primerjavi z drugimi slovenskimi bankami. Ce si se par let nazaj hodil za vsak klincev osnovni klinac na banko in za to moral dopust vzeti, ket je vse tako pocasi, so danes ze kar spredaj, kar se tega tice. Tudi menjavo paketa uredis na dalec, ne glede na to, kaj je una teta tam gor soforumasu rekla.

• Všeč mi je
Reactions: nacek

verma

Pripravnik
2. nov 2011
276
12
18
Pri varnosti sem bil presenečen. Pri nakazilu preko flika ni omejitve glede zneska. Te pa pred prenosom pokličejo in preverijo če se strinjaš s prenosom.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.778
9.862
113
Varnost je malo nadlezna pri NLB. Preverjajo cisto vsako rec, sprasujejo ce so res nakazal ti, cigav je racun (tvoj ali netvoj), si bil prisiljen v transakcijo ali te je kdo prepriceval in ce si res zelis.