nlb klik

majaron

Guru
28. mar 2009
1.166
508
113
Preverijo vcasih ja pri vecjih zneskih. Mene ne moti in nikoli niso sprasevali po razlogu, samo da potrdijo nakazilo in vprasajo ce vem komu nakazujem (ceprav sem sam sebi).

irwin

Guru
13. mar 2008
2.035
681
113
Brodnjak in skrb kibernetske varnosti. Bo treba zamenjat firmo ki jim dela mobilne aplikacije. Da rabis 2 aplikaciji za bancni racun. Res so unikum. Da o studentih na vstopni tocki pri klicu ne bi.

Silos

Fizikalc
6. jun 2024
60
103
33
Nosi se, kot da je najbolj pameten daleč naokoli. V praksi za komitente pa je njegov domet višanje cen in enshittification storitev.

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.045
9.245
113
cene gredo res relativno ubibože gor. od 9,99 iz oktobra 2025 sem na 18,4 danes, ampak še vseeno bistveno ceneje kot katerakoli alternativa. kar se storitev tiče - spet, ne ponujajo vse vsega, kar rabim, kaj šele ceneje. tak da zaenkrat lahko samo gledam, kako gredo tarife pri NLB gor, dokler ne bodo šle preko tarif drugih bank. s tem, da eno pa moram priznati - v tem času so res nekaj naredili za digitalizacijo. koliko so meni časa in dobre volje lahko požrli, ker je bilo treba vsako stvar iti v poslovalnico rihtat. To je bilo treba dopust vzeti. Če vzamem v zakup vrednotenje tega faktorja, je razlika v ceni hitro odtehtana.