Premium, ravno ulafane nemške premije iz vrha bavarskega inženeringa in mladi, perspektivni direktorji, investitorji in vizjonarji?v bistvu me je groza kaj se vozi po naših cestah in kaj živi med nami
Kdo neki... zemoti pa šiponikdo sploh gleda toliko stare uvožene limuzine...razumel bi, da se kupi tukaj od znanega lastnika.
vir: https://www.facebook.com/mr.zix89 (ne morem deliti direkt do objave, je pa zelo sveža)Kupiš avto in ga vrneš nazaj. Pa pojdimo na začetek. S partnerko sva šla na ogled avta. Testna vožnja je bla vredu, avto se lepo pelje, potrjena digitalna servisna knjiga z original servisa Prodajalec zatrdil, da ni blo nobenega poročila o kakšnem karambolu. Nič, podpišemo papirje, starega notri v avtohišo, novega rabljenega ven. Potem, ko je bil avto že doma, je bilo potrebno poslikati avto za agenta. Vin številke ni blo ne tam, ne tam itd. Intuicija mi nekaj reče, preveri carvertical. Avto je bil totalka. Med 30.000€ - 40.000€ . Da ne govorim o sami energiji avta, v njem smo vedno kregali, otrok krical, joka in še kaj nadnaravnega se najde.... Po skeniranju energij, ker sem ze zelo dolgo v duhovnih krogih smo ugotovili, da so na avto prilepljene orng umazane energije. V tem avtu so umrle osebe. Globje ne bom o tem razpredal, ker kdor se s tem nikoli ni srečal ali pa ne verjame v to tudi ne bo razumel. Na konci se je hvala bogu vse srečno končali, avto smo vrnili v avtohišo in smo šli vsak svojo pot. Tako, da folk, preverte zgodovino, razkirajte tisto poročilo za car vertical in ne vse verjet na lepo besedo prodajalcem. In še nekaj poslušajte svojo intuicijo, ona ima vedno prav. Vsaka lekcija je za nekaj, pa srečno.
To resno misli ali se zajebava?vir: https://www.facebook.com/mr.zix89 (ne morem deliti direkt do objave, je pa zelo sveža)
Ok, tudi če je bil, je naredil 10kkm v 6 letih,... manj k 2k na leto, eksotika.Saj ne veš da ni bil na tehničnem. Avtolog ne kaže več od 2022 dalje.
Bolj je vprašanje, koliko fužinćank je padlo za svobodo na zadnjih zicih tega bimmerja ?!Kdo neki... zemoti pa šiponi

Resno. Tudi jaz bolj verjamem v take energije kot naše politike in kako religijo... Pa imaš za oboje extra veliko fanatikov...To resno misli ali se zajebava?
Tukaj gre gotovo za tipkarsko napako ... Verjetno je pri prvem stanju kilometrov prva osmica viška ... Ker je zelo malo verjetno, da je v prvem letu naredil 882.000 kmPozor pri tem (možno tudi, da so na tehničnem vpisali napačno številko, mar/2015 882.000 km, mar/2017 109.119 km ):
Volvo S40 2.0D bele barve, 100 kW, 03/2009
YV1MS755192460224
VOLVO S40 / 2.0 / TD 6p - Avtolog
Brezplačno VIN iskanje, na podlagi odprtih podatkov iz portala OPSI. Poročilo o zgodovini vozila - kilometrina, ali je bilo vozilo uvoženo, tehnični podatki.avtolog.si
Arhiv