Naloge slovenskih medijev

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.413
913
113
To me spomni na tisto z migranti... "če se bojiš za službo zaradi nepismenega Somalijca, brez osnovne šole, ki ne zna niti angleško, kaj šele slovensko - potem je mogoče problem v tebi, ne v migrantu."
Točno tko, zato ste proti migrantov, ciganom....
Drugače pa boli me k za Janeza. Dokler bo v politiki pa ne bo napredka. Konstantno počne iste stvari, pa pričakuje boljši rezultat. Nekaj ne špila v tej matematiki.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.633
4.557
113
Točno tko, zato ste proti migrantov, ciganom....
Drugače pa boli me k za Janeza. Dokler bo v politiki pa ne bo napredka. Konstantno počne iste stvari, pa pričakuje boljši rezultat. Nekaj ne špila v tej matematiki.
Nekako tako, kot zmeraj poslušamo SDNJ? A ni to konstantno početje istih stvari? In to tudi, ko imaš udobno večino, pa vseeno vse zavoziš?

Ali pa recimo Levica, katere glavni problem (če malo spremljaš medije in socialne platforme) je očitno to, da je janez šel na koncert in ne to, da smo dobili nov davek za oskrbo za katero nihče ne ve kdo jo bo izvajal, kar je v njihovi domeni.

B81

22. jul 2007
38.753
11.703
113
Nekako tako, kot zmeraj poslušamo SDNJ? A ni to konstantno početje istih stvari? In to tudi, ko imaš udobno večino, pa vseeno vse zavoziš?

Ali pa recimo Levica, katere glavni problem (če malo spremljaš medije in socialne platforme) je očitno to, da je janez šel na koncert in ne to, da smo dobili nov davek za oskrbo za katero nihče ne ve kdo jo bo izvajal, kar je v njihovi domeni.
Janez uspeva iz opozicije in totalno brez moči odločanja sesuvati vlado in bit krivec za njeno neuspešno delo, visoke davke itd... kako mu to uspeva, je uganka.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N