Janša mislim da je vedno povabil vse stranke k sodelovanju. Tudi med epidemijo je vse stranke povabil na Brdo, ko so poslušali strokovnjake in pripravljali ukrepe.
Razumljivo, vprašanje je samo katera je bolj leva.Izkazalo se je da je SDS v resnici satelit Levice.
In večina strank, ki so bili z njim v vladi so rekli, da nikoli več ali pa ne obstajajo več.Janša mislim da je vedno povabil vse stranke k sodelovanju. Tudi med epidemijo je vse stranke povabil na Brdo, ko so poslušali strokovnjake in pripravljali ukrepe.
Cakaj da pride forumski Aristotel temo spreobrnit na janso. SpetSpet je Janša kriv, pa niti v vladni koliciji z izrazito, skoraj ustavno, večino ni.![]()
Janša je pase. Za kakršno koli spremembo v slovenski politiki se bo moral prvo on umakniti.Cakaj da pride forumski Aristotel temo spreobrnit na janso. Spet![]()
To me spomni na tisto z migranti... "če se bojiš za službo zaradi nepismenega Somalijca, brez osnovne šole, ki ne zna niti angleško, kaj šele slovensko - potem je mogoče problem v tebi, ne v migrantu."Za kakršno koli spremembo v slovenski politiki se bo moral prvo on umakniti.
Točno tko, zato ste proti migrantov, ciganom....To me spomni na tisto z migranti... "če se bojiš za službo zaradi nepismenega Somalijca, brez osnovne šole, ki ne zna niti angleško, kaj šele slovensko - potem je mogoče problem v tebi, ne v migrantu."
Zakaj hodite agrumi v Slovenijo?Točno tko, zato ste proti migrantov, ciganom....
Drugače pa boli me k za Janeza. Dokler bo v politiki pa ne bo napredka. Konstantno počne iste stvari, pa pričakuje boljši rezultat. Nekaj ne špila v tej matematiki.
Nekako tako, kot zmeraj poslušamo SDNJ? A ni to konstantno početje istih stvari? In to tudi, ko imaš udobno večino, pa vseeno vse zavoziš?Točno tko, zato ste proti migrantov, ciganom....
Drugače pa boli me k za Janeza. Dokler bo v politiki pa ne bo napredka. Konstantno počne iste stvari, pa pričakuje boljši rezultat. Nekaj ne špila v tej matematiki.
Narobe.
Janša na Thomsona NOBENE škode.
Valjevcu smo plačali državljani slovenije.
Janez uspeva iz opozicije in totalno brez moči odločanja sesuvati vlado in bit krivec za njeno neuspešno delo, visoke davke itd... kako mu to uspeva, je uganka.Nekako tako, kot zmeraj poslušamo SDNJ? A ni to konstantno početje istih stvari? In to tudi, ko imaš udobno večino, pa vseeno vse zavoziš?
Ali pa recimo Levica, katere glavni problem (če malo spremljaš medije in socialne platforme) je očitno to, da je janez šel na koncert in ne to, da smo dobili nov davek za oskrbo za katero nihče ne ve kdo jo bo izvajal, kar je v njihovi domeni.
Če se bojiš za napredek države zaradi odpisanega Janeza je problem v tebi in ne v tem odpisanem.Točno tko, zato ste proti migrantov, ciganom....