s to ulaufano premijo je sajkek šolal dede v 500hp wannabe prdulah. čisto verjamem, da se mu je pokazala Marija, ko je prvič pohodil gas v Tesli.Samo smo res 10 let poslusali o turski ulaufani premiji - E klasse.no zaj je pa Musk sveti gral, klasicen fanboy.
![]()
![]()
haha včeraj, sem enmu z belim scirocom GO jokes al neki takega, prdula (500hp wannabe), dal triger, se je ded skoraj v smrt poslal... kaki kompleksi.
ko sem ga do 130, 140 sledil na 2m z družinskim karavanom, sem mislil da se bo odpeljal ko s ferrarijem, e ni šlo, samo prdelo je...a potem je naredil twist.. hoški semafor vidim rumeno spustim , oni pa je pol "zmagal" in pobegnil 3sekunde v trdo rdečo... matilda čaka sicer, a škoda da še verjetno koga zraven.
15 pa roka. pa dobro 14.5k€, pa ne boš zastonj hodil na štajersko3 pa v prvi bufet!

Lahko daš kakšen link?Postopna izboljšava pomeni prevedeno čez 5 let bo malo manj piskalo.
Jaz se bom tega lotil kar po domače. Najbolj tečen piskač se nahaja za števci. Diy internet navodila pravijo, da se ga fizično ne da odstranit, lahko pa se luknjice zadelajo z nečim gostim in problem je rešen. Mali kos alu butila baje nabolje deluje
Kako pa to funkcionira na evropski premiji?Hočeš reči, da na Tesli to s sedeži je izvedljivo?
Zajebal jes to ulaufano premijo je sajkek šolal dede v 500hp wannabe prdulah. čisto verjamem, da se mu je pokazala Marija, ko je prvič pohodil gas v Tesli.
Moraš jo imeti in uporabljati, da dojameš uporabnost.tesla je kvantni preskok v rangu 35 kilo, EU avti za ta denar se še danes vse drajsa ročno. To je poanta.
no ja.... ne glih.Osnovna tesla ima pod 6 pospesek. Al kje smo se zdaj zaciklali.
In kaj bi zdaj rad? Invite v sekto? Povej če rabiš.Ajde tak hvalte Musako, da bom se jas eno naroco . Sm ta koferam v 3ki, fak, za Y pa sem preskrt. Danes me je pa en posolal z Omodo, s Kio ga nisem dohajal, ker ni se ulaufana premija.![]()
Sej, na konc bo teslaš.In kaj bi zdaj rad? Invite v sekto? Povej če rabiš.