Meni ne... 2021 letnik. Ostane prižgano, če tako pustiš ko ugasneš avto. Briše mi pa ne, ko je šipa začedenela, samo opozorilo da, da senzor začasno ni na voljo.Volvo ima za avtomatiko gumb na ročici in se vsakič zresetira ob zagonu avta.
Ne vem kaj bo v tej kameri zajeto. Verjetno se kaki satelitski posnetki. Jaz jo imam na par let starem bimeru, pa je bolj zaenkurac...Forthingova jo poseka za 5xresno?
360 kamero primerjaš z neko FSD ki potrebuje info iz oblaka? ..360 kamera ne rabi oblaka, pri BMWju očitno ja. Sej smo ugotovil če je oblak so stroški za vzdrževanje... zdaj bo pač nov model: "forced cloud"![]()
Teslin FSD dela tudi brez oblaka.resno?
360 kamero primerjaš z neko FSD ki potrebuje info iz oblaka? ..360 kamera ne rabi oblaka, pri BMWju očitno ja. Sej smo ugotovil če je oblak so stroški za vzdrževanje... zdaj bo pač nov model: "forced cloud"![]()
Bleferji...zdaj bo za vse potreben kao Cloud, da se bodo opravičevali stroški naročnice. Cigani bavarski.
![]()
Po neuspehu z ogrevanimi sedeži zdaj na vrsti asistenčni sistemi
Čeprav se BMW ni ravno proslavil z uvedbo naročnine na določeno opremo, od tega modela ne nameravajo odstopiti.www.avtomanija.com