Meni na Volvu V60 l.2016 ne.Da se na kratko vrnemo k originalnim neumnim izumom, ali je pri sodobnih avtomobilih se vedno tako, da ti brisalec po nekaj sekundah se enkrat cez potegne?
Meni na Volvu V60 l.2016 ne.Da se na kratko vrnemo k originalnim neumnim izumom, ali je pri sodobnih avtomobilih se vedno tako, da ti brisalec po nekaj sekundah se enkrat cez potegne?

To je tocno tisto kar nocemo.Meni, če dam spricanje, pobriše 5 x, potem pa po cca 5 sek še enkrat...
Saj glih to je problem, ne vem kam bi šel srat v kamionu. Ni to počivališče, najblizji petrol je pa 2 km stran.Dej ne budali. S polno ritjo je lahko srat.
Pri Ford kombiju imaš možnost izbire v meniju.Da se na kratko vrnemo k originalnim neumnim izumom, ali je pri sodobnih avtomobilih se vedno tako, da ti brisalec po nekaj sekundah se enkrat cez potegne?
Eni imajo prenosni kemični wc sabo.Saj glih to je problem, ne vem kam bi šel srat v kamionu. Ni to počivališče, najblizji petrol je pa 2 km stran.
If the wiper switch is set in the AUTO
mode when the Engine Start/Stop button
is in the ON position, the wiper operates
once to perform a self-check of the
system. Set the wiper to the OFF (O)
position when the wiper is not used.
Ko je avto ugasnjen zaradi SS, brisalci delajoPotem je to resen problem na hyundaiu, v navodilih sicer piše:
V glavnem to zimo sem najbrž že uničil brisalce, ker jih puščam na avtomatiki.
Gre za to da je auto pozicija fiksna in en nivo nad 0, torej se ne resetira ampak ostane po izklopu vozila. Torej vsakič ko se vsedeš v avto zjutraj in pritisneš stikalo za vklop vozila se najprej brisalci vključijo.Ko je avto ugasnjen zaradi SS, brisalci delajo
Kdor nima lastnega gozda si lahko pomaga tudi s kaksnimi paletami in podobnim lesnim odpadom. Podjetja placujejo odcoz palet na deponijo. Sem preprican da ti jih za ugodno ceno na dvorisce dostavijo cel kamion.