Verjetno pa je to noč skuril več kot je v tem času privarčevalo 1000 start stop sistemov.Povej to šleparjem, ki mi pred bajto z vžganim motorjem brnijo in smradijo celo noč, ker šofer pač spi notri.
Gre za skrb, zaradi odtisa na gatah, ki ga te 3 minute lahko prinesejo.Hyundai ima tudi onemogočen remote zagon že dve leti v EU. V ostalih delih sveta seveda normalno dela. Razlika med tem da se lastnik avta sprehodi do avta ga zažene in pusti, vmes se v miru userje in umije zobe, ali pa tem da to naredi preko appa na WCju je seveda ogromna (co2 odtis je zaradi porabljenih kalorij ko se sprehodiš do avta in ga zaženeš 3 min prezgodaj je neprimerno višji).
Kaj si pa bajto tam postavil?
Joke, seveda. A pogovor ne pomaga?
Kaj bi pa ti naredil, če bi bil ti namesto tega šoferja? Samo tako vprašam, iz firbca.Ne, ker so vedno drugi. Pa ne bom ravno rekel, da je vsako noč, bolj 1x na teden recimo. Več pa ne povem, da me kdo ne geolocira
Saj drugače stojijo pa malo stran (kjer me ne moti) ampak delajo pa enako. Kar se ekologije tiče kap.
V hotel bi šel spat.Kaj bi pa ti naredil, če bi bil ti namesto tega šoferja? Samo tako vprašam, iz firbca.
Dej ne budali. S polno ritjo je lahko srat.V hotel bi šel spat.
- avtomatski brisalci pri pranju vetrobrana, ki na koncu z zamikom še enkrat pobrišejo in spet vse razpackajo
...
Meni, če dam spricanje, pobriše 5 x, potem pa po cca 5 sek še enkrat...Da se na kratko vrnemo k originalnim neumnim izumom, ali je pri sodobnih avtomobilih se vedno tako, da ti brisalec po nekaj sekundah se enkrat cez potegne?