Najbolj "neumni" izumi v avtomobilski industriji

damirj

Guru
9. maj 2012
5.992
2.784
113
Pisalo je prefered distance. Tak da bi sklepal da je to privzeta nastavitev ki jo lahko nekak na "lažji" način še vseeno nekako prilagodiš.

Res, a lahko nekdo ki ima BMW potrdi.
Ni res. Tipke tempomata imaš na volanu, na levi strani. Tisto kar pa opisuje v tistem butastem videotu, je pa drive assistance in je pač nekaj drugega, je pa res lahko tudi imenovan "tempomat".

PS: nimam tako novega modela, je pa dovolj da vsaj na hitrco preletiš user manual za uporabo naprednih funkcij. Te ima vsak avto.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.325
2.279
113
Ajde, knjof na volanu je sicer prirocen, ampak jaz sem ga drkal tocno 2x v lajfu. Pac nastavis na vrednost, ki pride prav v mestu. Na AC pa itak tega voznik propelerja ne rabi, ker je vedno prvi

22. jul 2007
14.711
2.402
113
125
To itak vsi vedo, da blinkblink zasloni ne pripomorejo k varnosti v prometu, inštitucije katere so pa za to namenjene si zatiskajo oči pred tem problemom, denar od avtomobilskih lobistov ne smrdi nobenemu - POHLEP.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.530
1.181
113
Cemu? K niso tile ICE vozi zakon pa cistilci zraka? Heh, kako boste elektricni, da kar nau res... Al to al pa kredit za ICE farerja... Kaj nam delajo, res...

shift

Guru
20. jul 2007
10.311
2.878
113
za šankom
Teli ice so bili merjeni v laboratoriju, torej so imeli navedene podatke, ki v realnem svetu niso resnični, šlo je za nateg, predvsem iz Nemčije, naj torej proizvajalci prevzamejo odgovornost/stroške, saj so na cesto dali nekaj drugega, kar so obljubljali, je pa treba dejansko vsem pristrici peruti saj tako pri ice kot ev nategujejo z navedeno porabo

• Všeč mi je
Reactions: tony

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.727
7.831
113
Saj ko boš na liniji tehničnega pregleda boš imel poustvarjene laboratorijske pogoje.
Glede porabe pa tako... saj WLTP pogoji so splošno znani. Ali boš to zanikal? Če pa ti ne voziš pod temi pogoji pa, jebat ga.