Elektronika ni del luči ?Ponavadi ni v luči problem, razen pri Renaultih, ampak v elektroniki
Elektronika ni del luči ?Ponavadi ni v luči problem, razen pri Renaultih, ampak v elektroniki
Torej so v luči samo "LEDICE" ?To dvomim , glede na to , da je led luč 1000€+Moduli so ločeni od same luči ja, podobno kot pri xenon
,....no, verjetno je vse sorte, odvisno od generacije, proizvajalca,...Ne bom trdil za vse. Ampak marsikatera xenon ima balast posebaj. Pri led lučeh pa tudi. Pri nekaterih se da še led module menjat.
Luc za bimera je od 3 do 7kTorej so v luči samo "LEDICE" ?To dvomim , glede na to , da je led luč 1000€+
Pri xenonu je vžigalna naprava del luči kolikor vem, sam ne moreš menjat(oz ni predvideno, v nasprotju z žarnico)
....premium avtu, pritiče premium cena.Luc za bimera je od 3 do 7k
A kitajc jih pa se ne dela?Luc za bimera je od 3 do 7k
Hm… kaj bi pa tole bilo? H7?
.Posamezne LED (če slučajno crkne) 100% ne dobiš kot RD.
Točno še enkrat ceneje je na daparto.de, hella, original le brez škatle in emblemaLuc za bimera je od 3 do 7k
Ja, brez napisa na strani. To noben noče, ker se takoj vidi da si sirotinja....Točno še enkrat ceneje je na daparto.de, hella, original le brez škatle in emblema
Na Alterju se menja obe led luči, ne samo tista poškodovana, z original sevedaJa, brez napisa na strani. To noben noče, ker se takoj vidi da si sirotinja....
Ja, brez napisa na strani. To noben noče, ker se takoj vidi da si sirotinja....
Hladilnik, ekektronika, led čip in pa dihtunga.