Musarjeva!

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.356
9.615
113
Uradno se je že prijavil Alen Koman (stranka Straža)

Špekulira pa se o Cerarju, Jakliču, Klakočarki, Hanu in Musarjevi.

erikson

Guru
25. avg 2007
26.501
9.596
113
Aleš Musar je pred leti na televiziji zbiral denar za plačilo položnic.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.331
11.781
113
MB
Aleš Musar je pred leti na televiziji zbiral denar za plačilo položnic.

dolga leta sem delal z gorenci ... samo tota dva sta pa next level ne.

• Všeč mi je
Reactions: erikson

jurek1973

Guru
3. sep 2007
5.133
2.139
113
>>Po ugotovitvah poročila je bil namreč v času nesreče v njem le en policist

A jih muči pomanjkanje kadra?
Tu bi zdaj sindikat moral oštro posredovat in vzet v zaščito člane: če ni zadostno število ljudi, zavrnejo izvedbo prevoza. Pika.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.356
9.615
113
Vozim se po avtocesti, lučke zadaj - pa prehiti spremstvo Audičev + kombi.
Tokrat v sledeči formaciji:

3 kombi _ _ _ 2 avto _ 1 avto

Spet nad omejitvijo, med avti komaj za avto varnostne razdalje, kombi sicer za 3 avte varnostne razdalje zadaj. Ampak vprašanje. Kakšna formacija je tole? Če je bil vip v sredinskem avtu so spet ga ogrožali varnostniki. Če je bil v kombiju zadaj, pa je hud zajeb varovanja.

• Všeč mi je
Reactions: erikson in tofsy

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.817
4.922
113

Spet nad omejitvijo, med avti komaj za avto varnostne razdalje, kombi sicer za 3 avte varnostne razdalje zadaj. Ampak vprašanje. Kakšna formacija je tole? Če je bil vip v sredinskem avtu so spet ga ogrožali varnostniki. Če je bil v kombiju zadaj, pa je hud zajeb varovanja.
Spremenljive taktike z namenom zavaravanja neprijatelja.

• Všeč mi je
  • Haha
Reactions: erikson in Gonzo

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.628
6.236
113
Nikoli se niso vozila s spremstvom vozila po omejitvah. Glede tega pisarit vsakič na forum, ko jih kdo sreča, je brezveze.
Varianta je, da nam lepo zaprejo cesto za 15 minut, gor zapelje kolona in potem odprejo. Bomo potem bolj srečni?

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

Pepe

Guru
20. sep 2007
14.628
6.236
113
Drži. Ko vsa vozila stojijo, je promet najbolj varen.
Me prav zanima, kako srečni bi bili predvsem Ljubljančani, kjer bi bile take zapore vsak dan na sporedu.

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.356
9.615
113
Hočem samo reči, da je bila postavitev tega spremstva tragikomedija ne glede na to kako obrneš.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.817
4.922
113
Nikoli se niso vozila s spremstvom vozila po omejitvah. Glede tega pisarit vsakič na forum, ko jih kdo sreča, je brezveze.
Varianta je, da nam lepo zaprejo cesto za 15 minut, gor zapelje kolona in potem odprejo. Bomo potem bolj srečni?
Zapreti in izprazniti odsek. Potem je dovolj le eno vozilo to je tisto s funkcionarjem.

tomi

Guru
1. sep 2007
20.331
11.781
113
MB
Drži. Ko vsa vozila stojijo, je promet najbolj varen.
Me prav zanima, kako srečni bi bili predvsem Ljubljančani, kjer bi bile take zapore vsak dan na sporedu.
pa sej do 2030 ko ne boš mel nič in boš srečen ni več dolgo, pa ne bo problema sploh, bomo natjašo gledali iz roba ceste v sijočem mercedesu pa ploskali.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
17.510
11.424
113

Del varovanja je tudi to da ti ne ves kje je bila varovana oseba. In glede na vprasanja/komentarje ki si jih spesnil je ocitno da to ni tvoj “foh” zato tezko govoris o kakrsnemkoli “zajebu”.

Ja ti gre na organ - prav. Sam ne pametovat ce o necem pojma nimas.

• Všeč mi je
Reactions: erikson