Musarjeva!

BuDi

Guru
6. sep 2007
9.381
5.981
113
Sedaj so odkrili, da je imela naša predsednica manjšo prometno nesrečo med potjo na Primorsko tudi 11. junija 2026.
ne pozabit pa predsednico vozijo posebej izučeni strokovni vozniki. Da lahko vozijo prehitro, pa eni pravijo brez razdalje ipd...

slovenski strokovnjaki so vedno strokovnjaki, razen ko se izkažejo v praksi... kot šolstvo s PISA.

... verjetno je kriva prenizka plača.

• Ljubezen
  • Haha
Reactions: Vadim in Ytbnd

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.773
4.898
113
Prezidjentkaja
1000000233.jpg

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
6.170
-425
113
A ni ta mal zlajnana? Jasno da so bili komunisti. A je obstajalo še kaj drugega?
Če si se hotel it politiko ali pa kam "prilest" si bil u partiji, tam je bilo pa miljon frakcij to bi pa tudi lahko vedel.
Kolk 17 letnikov poznaš tako ambicioznih?
Kakorkol, če si hotel kam prilest, in si pri tem dal lastna načela na gnoj, kaj si potem?
Takim pri nas imenujemo pokvarjene pi..., ritolizniki... Takim nihče ne verjame, še tisti ki jih vzamejo ne.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
11.285
5.505
113
Kolk 17 letnikov poznaš tako ambicioznih?
Kakorkol, če si hotel kam prilest, in si pri tem dal lastna načela na gnoj, kaj si potem?
Takim pri nas imenujemo pokvarjene pi..., ritolizniki... Takim nihče ne verjame, še tisti ki jih vzamejo ne.
Jaz poznam eno - mojo sošolko iz gimnazije. V drugem ali tretjem letniku je bila prva pri partiji, jaz sem se zmazal, da se ne čutim dovolj zrelega za partijo. :evil:

Potem je šla v četrti letnik v ZDA, kasneje pa "novinarsko" sesula Grubelića.