Citat:
Uporabnik sugardaddy pravi:
Sicer vsak berač svojo malho hvali,samo mislim da je outlander, vsaj zame, odličen kompromis med SUV-ji vsaj v tem razredu.Sam sem pregledal vse, od malih kot so suzukijeva vitara, hyundajev tucson,kjer je problem udobje pri vožnji, do večjih v katerega spadajo santafe, ter toureg in x5, kjer me je odbijala cena, poraba, stroški vzdrževanja in registracije
Nenazadnje tudi sama velikost, saj avto za vsakodnevno vožnjo v službo, ter za manevriranje po mestu saj za moje pojme ne sme biti preglomazen.Sicer sem čakal na VW-jevega tiguana, (ki zamuja s prihodom), kjer pa je cena(vsaj za podobni razred opreme), podobno kot pri Oplovi Antari vsaj za 5000 ojrov višja.Kar se tiče voznih lastnosti po terenu(klanci, sneg, blato), so kar se tiče pogona dobre, za kaj težjega itak taki suvi niso(morda z drugačno obutvijo).Po avtocesti pa tudi dosega solidne hitrosti.
Kot bivšega VW-jevca, pa me je pritegnil še dizelski motor(znani 2,0 tdi iz passata, audija), z več kot ugodno porabo cca. 8 litrov, kar je odlično za tak razred vozil.
Tako, kot je Skorpy povedala je avto dobro vodljiv (v ženskih rokah še za odtenek bolj
), tako da ga je užitek voziti.
Če te zanima kakšen detalj, pa vpraši
lp