Odvisno...nekatere stvari imajo občasno tudi ceneje kot drugje.Eh.... Mimovrste so obup.... Že nekaj časa niso več ugodni.
Daj link kaj si kupil in review prosim. Iščem nekaj za v hribe, da naredi espresso tudi na 2000nmv. Zdaj nosim kafetjero in plin...pa bi raje samo kavomat.Pazi to: kupoval sem mini prenosno espresso mašino, tako na USB polnjenje, naredi 4 X espresso, ampak to ni važno.
Ponujali na Mimovrste in BigBang. Mimovrste je obljubljal 3 dni hitrejšo dostavo, je pa pri obeh šlo za enako zunanjo partnersko prodajo.
Naročim na Mimovrste in dobim po pol ure od zunanjega partnerja potrdilo, da so poslali. Ko dan kasneje kot ob predvidenem roku še ni bilo nič, sem jim (zunanjim) poslal mail, če so sploh poslali,.... Vmes je bil vikend in na sledenju vidim, da je pošta v petek fizično prevzela paket in v ponedeljek so ga dostavili, po tem ko so mi iz partnerske prodaje javili, da je moj pogodbeni partner Mimovrste in naj njih vprašam kje je paket.![]()
moram nezno pokomentirat..dejansko bi še to nesel v hribe ???? pa še kak 55col zložljiv TV ... je to ta scena?Daj link kaj si kupil in review prosim. Iščem nekaj za v hribe, da naredi espresso tudi na 2000nmv. Zdaj nosim kafetjero in plin...pa bi raje samo kavomat.
Hvala! Kapaciteta baterije me ne skrbi toliko. Bolj se mi zdi problem njena težaTole: https://www.mimovrste.com/avtomatsk...er-prenosni-aparat-za-espresso-3-100167295363
Dela na Dolce Gusto in Nespresso kapsule, ter na mleto kavo. 1X polnjenje z mrzlo vodo, segreje in naredi espresso v cca 6 minutah (5 greje + 1 dela), količina tam nekih 0,6 dcl. In tako 4 X potem je baterija prazna ter se polni cca 3 ure. Piše, da dokler ni čisto polna ne moreš delat dalje.
Druga opcija je da naliješ vročo ali mrzlo vodo in samo spustiš skozi, v tem primeru je ena baterija za cca 20 kav - nisem sprobal.
Aja pa teka je cca 0,8 kg.
Jaz sem kupil za avtodom, ker mi vgrajeni Dolce Gusto, če nisem na štromu, preveč sisne iz akuja, pa najdražji ni jasno, da ne more delat po 10 kav na dan, ker pol ostane brez štroma - no skoraj.![]()

Zdaj nosim kafetjero, plin (to bi ga v vsakem primeru na večdnevno turo) in mleto kavo!moram nezno pokomentirat..dejansko bi še to nesel v hribe ???? pa še kak 55col zložljiv TV ... je to ta scena?
Ja, kilski kavomat je preveč da bi se to šel...kafetjera je super lahka proti kavomatu.
Nosim še ekstra sladko pijačo (1L) za diabetika, ki me pridno spremlja v visokogorju...Kave sploh ne pijem. Kaka je, je - 20 barov ziher nima.A si že spil kakšen espresso iz tega? Tistih 20barov zveni malo napihnjeno, zato sprašujem, kakšna je kava?![]()
Kje pa je fleshlight?Zdaj nosim kafetjero, plin (to bi ga v vsakem primeru na večdnevno turo) in mleto kavo!Ja, kilski kavomat je preveč da bi se to šel...kafetjera je super lahka proti kavomatu.
Teža nahrbtnika je običajno med 5 in 9 kg. Od tega je 40% teže voda, 15% hrana, 10% cunje, cca. 30% je opreme (čelada, samovarovalni komplet, palice, čelka, nož, prva pomoč, dildo...). Za daljše ture probam imeti lažji tovor, ker drugače se zavleče...
TV-ja pa niti doma nimam, tako da narobe razmišljaš, nežnost je povsem odvečNosim še ekstra sladko pijačo (1L) za diabetika, ki me pridno spremlja v visokogorju...
Čelka rečemo pr nasKje pa je fleshlight?

Tis meu vsako obnovoA veš, ko imaš že ravno dildo notri. Da so vsi zadovolj(e)ni.

Ja klinc pa tak review...če bi rekel, da je kufe super, bi blo tut 10 barov dostKave sploh ne pijem. Kaka je, je - 20 barov ziher nima.

dildo zanjo, fleshlight zanjga.Kje pa je fleshlight?