Denar se vedno vrne na glavni racun, ne glede ma kartico
Malo me je presenetilo, ker nisem ugotavljal ali je prodajalec na .de iz non-EU države.
Ovce so za striženjeSem videl, da računajo 3,5€ za neko pripravo paketa , tudi če gre za osebni prevzem

Pri drugih prodajalcih sploh ni bil možen osebni prevzem.to je nekaj novega?
ali je prodajalec mimovrste ali nek drug prodajalec pred njihove platforme?
Ker artikli ponavadi sploh niso na zalogi. Sedaj se mi je od novembra 2x zgodilo, da sem preklical naročilo v spletni trgovini Merkur. Pisalo je na zalogi, predviden čas dostave pa čez 1 teden. Naročim, plačam, potem pa še po 2 tednih nič. Pišem email, kdaj je predvidena dostava in mi odgovorijo, da mi v tem trenutku še ne znajo sporočiti datuma dostave. Torej imajo napisano, da je na Zalogi, potem pa se izkaže, da v resnici niti ne vedo, če je dobavljivo. Lahko bi vsaj napisali, da je na zalogi pri dobavitelju, ne pa kot da imajo sami na zalogi ... pa to isto enkrat novembra, pa enkrat sedaj februarja.Pri nas se mi zdi res katastrofa, kar se dostave in odpošiljanja pošiljk tiče . Tudi če so artikli na zalogi traja skoraj vedno 5+ dni da dobiš.
To se je tudi meni zgodilo pri Merkurju, nobeden nima pojma izdelek pa kao na zalogi, tako da sem zadevo na zalogi skenslal.Ker artikli ponavadi sploh niso na zalogi. Sedaj se mi je od novembra 2x zgodilo, da sem preklical naročilo v spletni trgovini Merkur. Pisalo je na zalogi, predviden čas dostave pa čez 1 teden. Naročim, plačam, potem pa še po 2 tednih nič. Pišem email, kdaj je predvidena dostava in mi odgovorijo, da mi v tem trenutku še ne znajo sporočiti datuma dostave. Torej imajo napisano, da je na Zalogi, potem pa se izkaže, da v resnici niti ne vedo, če je dobavljivo. Lahko bi vsaj napisali, da je na zalogi pri dobavitelju, ne pa kot da imajo sami na zalogi ... pa to isto enkrat novembra, pa enkrat sedaj februarja.