Mimo vrste WTF?

disc

Guru
4. feb 2011
2.662
772
113
Sem videl, da računajo 3,5€ za neko pripravo paketa , tudi če gre za osebni prevzem :rolleyes:

celje

Fizikalc
27. maj 2022
100
31
28
to je nekaj novega?
ali je prodajalec mimovrste ali nek drug prodajalec pred njihove platforme?

kajn

Guru
5. okt 2007
3.506
2.472
113
Iskajoč brata
Ja shit no... a se samo meni zdi, da je ta dostava samo za pri nas tako fuc... up in povsod drugje to normalno deluje....
V nedeljo zvečer naročil v Estoniji, danes mi kaže da prejmem paket...

mistique

Guru
16. jun 2009
17.246
4.163
113
Meni bo Pošta ocarinila knjigo (naročil iz amazon.de, poslano iz UK). Znesek: ~3€ :bonk:Malo me je presenetilo, ker nisem ugotavljal ali je prodajalec na .de iz non-EU države.
Pošta pa še vedno ne pozna QR kode na svojih dokumentih za obračunavanje carinskih storitev...:bonk:

_Freak_

Pripravnik
30. jun 2025
63
30
18
Pri nas se mi zdi res katastrofa, kar se dostave in odpošiljanja pošiljk tiče . Tudi če so artikli na zalogi traja skoraj vedno 5+ dni da dobiš.
Samo odprama ponavadi traja 2-3 dni prav toliko pa potem še dostava.
Po evropi imajo to boljše rešeno, večkrat naročil iz Francije, Nemčije, Poljske, Latvije.......
Primer: Poslano v pon. ob cca 18h v sredo dopoldan 11-12h je bil paket že dostavljen s celotnim sledenjem pošiljke.

celje

Fizikalc
27. maj 2022
100
31
28
zdajle dal par razlicno velikih in cenovno drugacnih zadev v kosarico. vsako posebej. vsakic dal osebni prevzem. koncna cena vedno samo izdelek.
imam sicer brezplacno dostavo, ce to mogoce kaj vpliva?

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.350
3.691
113
Marlbor
Pri nas se mi zdi res katastrofa, kar se dostave in odpošiljanja pošiljk tiče . Tudi če so artikli na zalogi traja skoraj vedno 5+ dni da dobiš.
Ker artikli ponavadi sploh niso na zalogi. Sedaj se mi je od novembra 2x zgodilo, da sem preklical naročilo v spletni trgovini Merkur. Pisalo je na zalogi, predviden čas dostave pa čez 1 teden. Naročim, plačam, potem pa še po 2 tednih nič. Pišem email, kdaj je predvidena dostava in mi odgovorijo, da mi v tem trenutku še ne znajo sporočiti datuma dostave. Torej imajo napisano, da je na Zalogi, potem pa se izkaže, da v resnici niti ne vedo, če je dobavljivo. Lahko bi vsaj napisali, da je na zalogi pri dobavitelju, ne pa kot da imajo sami na zalogi ... pa to isto enkrat novembra, pa enkrat sedaj februarja.

sass

Guru
1. sep 2007
5.386
1.023
113
Očitno nisem edini, ki je imel težave s spetno trgovino Merkur
1772709360725.png

22. jul 2007
15.267
2.701
113
126
Ker artikli ponavadi sploh niso na zalogi. Sedaj se mi je od novembra 2x zgodilo, da sem preklical naročilo v spletni trgovini Merkur. Pisalo je na zalogi, predviden čas dostave pa čez 1 teden. Naročim, plačam, potem pa še po 2 tednih nič. Pišem email, kdaj je predvidena dostava in mi odgovorijo, da mi v tem trenutku še ne znajo sporočiti datuma dostave. Torej imajo napisano, da je na Zalogi, potem pa se izkaže, da v resnici niti ne vedo, če je dobavljivo. Lahko bi vsaj napisali, da je na zalogi pri dobavitelju, ne pa kot da imajo sami na zalogi ... pa to isto enkrat novembra, pa enkrat sedaj februarja.
To se je tudi meni zgodilo pri Merkurju, nobeden nima pojma izdelek pa kao na zalogi, tako da sem zadevo na zalogi skenslal. :bonk:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.236
1.720
113
Kar nekaj spletnih trgovcev ima napisano "na zalogi" eni ti povedo da je to pri dobavitelju eni so pa ugotovili da je bolje ce samo napisejo.
Na koncu jim pa to sporoca dobaviteljeva "avtomatika".
Ce hoces dejansko vedeti kako pa kaj pa ti preostane samo telefon.