Jaz sem to Mazdo tudi dobil za en dan...
Kar lahko povem je, da mi digitalna ogledala niso prav preveč všeč ... Vedno sem najprej pogledal na normalno pozicijo ogledal, šele potem pogled gre malce nižje na ekrančke ... Tudi vzvratno ogledalo sem sicer probal digitalno... vendar hitro spet preklopil na klasično ogledalo ...
Zaslon je pa res čisto brezveze, da je tako velik. Tisti del pred sovoznikom je praktično neuporaben... edino sovoznik lahko izbira glasbo ali brska po navigaciji.. kaj dosti drugega pa kolikor sem probal, ni možno. Ni nobene aplikacije tipa Youtube ali kaj podobnega.
Je pa ta "violična" barva zunanjosti in sedežev v živo veliko bolj prijetna, kot na slikah ... Če ni sonca, je zunanja barva skoraj črna... violični lesk dobi šele na soncu ...
Avto je precej velik... Ko sem prvič zapeljal v garažo, sem moral še za par cm premaknit naprej, da sem jo lahko zaprl ... Spredaj in zadaj je samo nekaj cm prostora
To, da ni števcev pred voznikom, me ne moti tako zelo... Itak so preko HUD-a vsi taglavni podatki projicirani na vetrobransko steklo ... So pa tudi na "tavelikem" zaslonu ... Kar mi ni všeč, je to, da ima samo navadne LED luči in ne matirčnih. Sicer sam menda prekljaplja med dolgimi in kratkimi ... žal nisem našel te nastavitve, ko sem jo vrnil, pa sem ugotovil, da je bilo izklopljeno, tako, da ne morem komentirati, ali deluje OK ali ne ...
Pa še nekaj slik: