Mazda CX-6e

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.823
264
83
Še par komentarjev: HUD ekran je meni v vseh avtih moteč, zato sem pogrešal števce pred voznikom, tablica je res prevelika (YT pri meni je menjal sopotnik), LED luči so povprečne (navajen sem matričnih iz Passata B9). Avto po višini ni glomazen, kar skriva svojo velikost. Če ne bi bil tako dolg, bi ga potencialno vzel za ženo za drugi avto pri hiši.

dask

Guru
21. sep 2023
1.080
1.263
113
A mi lahko kdo razloži, kaj je fora teh kamer namesto ogledal? Vozniku ne doprinese absolutno nič, da bi bil pa nek hud profit pri kameri+ekranu namesto ogrevenega stekla pa tudi dvomim. Vrata in ohišja rabita obe rešitvi.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
6.180
1.101
113
A mi lahko kdo razloži, kaj je fora teh kamer namesto ogledal? Vozniku ne doprinese absolutno nič, da bi bil pa nek hud profit pri kameri+ekranu namesto ogrevenega stekla pa tudi dvomim. Vrata in ohišja rabita obe rešitvi.
teorija: manjši zračni upor, večji vidni kot, futurizem

praksa: pri tovornjakih se upor fejst pozna, pri osebnih pa dvomim

Silos

Majstr
6. jun 2024
153
316
63
Doprinese proizvajalcu, sploh na dolgi rok, ko bo to crkovalo ali če kam kresneš.