Kolikor sam vidim je na desni manometer za bare na levi za pretok plina tako da verjamem da je ta pravi.
verjameš ali ne verjameš?Citat:
Uporabnik retro pravi:
Kolikor sam vidim je na desni manometer za bare na levi za pretok plina tako da verjamem da je ta pravi.
http://www.slovenskikmet.si/oprema-zakletarjenje/namaklani-sistemi/zapiralec-zakronskezamaske-griffoCitat:
Uporabnik veselipivovar pravi:
Iščem en dober kvaliteten namizni zapiralec za standardne (0.33 in 0.5) steklenice, če ima kdo naprodaj ali kakšen predlog.
to sem tudi probal, pa so mi rekli, da nimajo prostih gajbic in da lahko kupim samo pivo z gajbami vred, to pa ne bi. ;-)Citat:
Uporabnik theory69 pravi:
zapelji se v bližnji mercator! So tudi po 2€.
Hahaha. Jaz sem isto naredil. Jim je kar mašina zaštekala.Citat:
Uporabnik machnau pravi:
Se da zmenit, samo malo "tečen" moraš bit,...
Jaz sem jih kupil 15....
Drugače pa kupi 5 gajb z steklenicami, pa v voziček steklenice, pa nazaj v avtomat.... pa naj jih potem najdejo...![]()
mišljeno je bilo da moram kupit gajbe polne piva, ne praznih steklenic piva... z unionom ali laškim se pa res ne bi nalival, zato da pridem do gajb... mogoče pa se bo kdo javil, ki so mu gajbe ostale, drugače bom šel pač na pohod še po drugih mercatorjih (naš lokalni nima avtomata za steklenice), ampak se mi ne da ravno.Citat:
Uporabnik machnau pravi:
Se da zmenit, samo malo "tečen" moraš bit,...
Jaz sem jih kupil 15....
Drugače pa kupi 5 gajb z steklenicami, pa v voziček steklenice, pa nazaj v avtomat.... pa naj jih potem najdejo...![]()