Se že veselimo nove županje...če so se mu lastni obrnili proti njemu.
imajo odličen "track record".
Danica Simšič
Viktorija Potočnik
Nuša Kerševan
Tina Tomlje
Se že veselimo nove županje...če so se mu lastni obrnili proti njemu.
Opankar bo še en mandat, potem več interesa ne bo....Ni še uradno napovedala kandidatoruo, je pa verjetno edina, ki lahko ogrozi Zokija:
Bonus meme Mesec, Sukić in Repić
- Zoran Janković – aktualni župan, ki je napovedal kandidaturo za sedmi mandat.
- Aleš Primc – med prvimi je uradno napovedal kandidaturo.
- Jasmin Feratović – mestni svetnik in kandidat Piratov.
- Peter Gregorčič - svetnik
Še bodo padali procenti.
Bonus meme Mesec, Sukić in Repić
Kako ni jasno...Urška se je za lokalne volitve skompala z Ropom, ni še jasno kdo bo šel za župana/njo.
samo on ga je nastavu?Kako ni jasno...
... če hočejo zmagat gre ona, če nočejo gre To ni Rop.

Tako natančno so bli omenjeni že mesce nazaj, razen zadnjega mogoče in pa tamauga. Zgleda po žici z zamikom pride na vas![]()
jaz sem Ljubljančan, pa mi je vseeno. Za parkirišče "enega bloka" imamo z ljudsko iniciativo izsiljen referendum, med tem ko se dela drekovod čez "pitno vodo" in zasebna zemljišča - ob tem da so isti kot za referendum o parkirišču "enega bloka" pred leti izsilili referendum o "pitni vodi". Županje in župan že desetletja realno sploh ne vejo kje je meja občine in urejajo 300m okoli Prešerna, no - vejo kje je meja, ker v vsakem spalnem naselju, ki ni ravno v Zalogu računajo parkirnino (kot so vedno rekli blokovci - kar naj plačujejo, če imajo za hišo imajo tudi za parkirišče)... kje si še to vidu. In realno tudi pod prejšnjimi županjami ni bilo dosti boljše in s takimi meščani tudi ne bo.Dokler je pa seznam tak, mi je pa zal za ljubljancane.
Če so meščani problem, greš na periferijo (prosto po darjanu).In realno tudi pod prejšnjimi županjami ni bilo dosti boljše in s takimi meščani tudi ne bo.
Zdaj so ti pač v eni manjši civilni iniciativi pokazali in dokazali, kaj ti lahko sedaj narediš s tvojo skupino ljudi glede "drekovoda" in da se da skupaj dejansko doseči več kot pa samo resignirano gledati fuzbal na TVjaz sem Ljubljančan, pa mi je vseeno. Za parkirišče "enega bloka" imamo z ljudsko iniciativo izsiljen referendum, med tem ko se dela drekovod čez "pitno vodo" in zasebna zemljišča - ob tem da so isti kot za referendum o parkirišču "enega bloka" pred leti izsilili referendum o "pitni vodi". Županje in župan že desetletja realno sploh ne vejo kje je meja občine in urejajo 300m okoli Prešerna, no - vejo kje je meja, ker v vsakem spalnem naselju, ki ni ravno v Zalogu računajo parkirnino (kot so vedno rekli blokovci - kar naj plačujejo, če imajo za hišo imajo tudi za parkirišče)... kje si še to vidu. In realno tudi pod prejšnjimi županjami ni bilo dosti boljše in s takimi meščani tudi ne bo.
živim v hiši, ampak....Zdaj so ti pač v eni manjši civilni iniciativi pokazali in dokazali
Kolko košta kad unutra plačeš?živim v hiši, ampak....