A da je bil sarkazem? Ne vem stari ne vem…Vrat sploh ni bilo, medalje tudi ne, kaj pa zdaj? Kaj pa če to niso bile domneve ampak samo priročni okraski sarkazma.
A da je bil sarkazem? Ne vem stari ne vem…Vrat sploh ni bilo, medalje tudi ne, kaj pa zdaj? Kaj pa če to niso bile domneve ampak samo priročni okraski sarkazma.
Pa ti si s Pečnika?! Predmestje Brinja.Jaz ne.. Jaz sem Ljubljanski provincialec, katerega predniki živino 100m znotraj Ljubljanske občinske meje že 300 let. Mi nismo prišli v Ljubljano... Ljubljana je prišla k nam... V bistvu nas je aneksirala...
jap...Pa ti si s Pečnika?! Predmestje Brinja.
Žal v Brinju že dolgo ni brinja... Moj pokojni stari oče je sicer rekel, da je nekoč raslo brinje tu... Morda 100+ let nazaj...Po kolk mate pa brinjevec?
A je bicikel ukraduMoj sin je bil na enem od teh busov... 2 uri se niso premaknili z mesta...
Potem je šel dol in drugače prišel domov
Študentski boj za proletariat. Malo bodo morali še počakati na avtonomne taksije. Do takrat pa: marš peš, da se do spalnega naselja preluftaš...ponoči se spi.Ne skrivajo tudi tega, da v okviru živahnega nočnega utripa v Ljubljani prihaja tudi do uporabe različnih opojnih substanc, ki tveganje in nevarnost za pot peš, s kolesom ali celo osebnim avtomobilom samo še povečuje. »Prepričani smo, da bi uvedba nočnih povezav v okviru nočnih avtobusnih linij zmanjšala nepotrebne nesreče in tudi obvarovala marsikatero življenje,« še pravijo.
Zato pozivajo Mestno občino Ljubljana skupaj z Ljubljanskim potniškim prometom, da analizirata trenutne razmere, raziščeta različne možnosti, najdeta optimalne rešitve ter čimprej ponovno uvedeta nočne avtobusne linije. Take ureditve si študentje želijo še pred začetkom novega študijskega leta, torej pred 1. oktobrom. Ob tem so prepričani, da to ni zgolj želja študentske populacije, temveč širša potreba prebivalk in prebivalcev Ljubljane ter obiskovalk in obiskovalcev mesta.
Lepo, si se pac usedel v prvi avto s taksi tablo na strehi. Ce bi narocil taksi pri enem od 4 najvecjih ponudnikov bi prislo toliko kot sem napisal.Iz lastnih izkušenj - nimaš pojma, pa sem bil trezen (za razliko od taksista)
Sem dal obema prst gor. To je to kar piše @Apllo8, če se pustiš nate*niti te lahko stane 20 evrov ali pa še več.....Žal imam kolege, ki so jo odnesli še slabše, še posebej, če niso Slovenci. Startamo v centru (parlament, Slon, ...) gremo za Bežigrat, Rožno Dolino - ta zadnja (Anglež) 20 €.
Pred Slonom se ne mores usest v legalen taksi ker je Slovenska cesta na tem delu zaprta ze skoraj 12 let.Žal imam kolege, ki so jo odnesli še slabše, še posebej, če niso Slovenci. Startamo v centru (parlament, Slon, ...) gremo za Bežigrat, Rožno Dolino - ta zadnja (Anglež) 20 €.