Ljubljana - brezvezno mesto?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.936
17.326
113
Reci temu kakor želiš. Vzeli so si možnost namakanja in se namakajo.
Jaz sem se včasih z družbo tudi velikokrat ponoči kopal na raznih bazenih, pač si preplezal ograjo in si šel plavat pa to potem še ne pomeni, da se lahko tudi ponoči v času neobratovanja kompleksa kopaš v dotičnih bazenih.

jello

Guru
22. sep 2008
10.668
4.101
113
Verjetno smo to delali vsi, samo da ne januarja. Hec tudi ni bil v tem ali se lahko ali ne, ampak v tem ali je julija v notranjem bazenu vrhunec sezone. Ali januarja v zunanjem.

Prenova kavabara, skretov, fasade in strehe pa je bil (neposrečen) poskus heca. Jebi ga, ne gre mi. Premalo alinej. Oziroma, glede strehe skoraj ne bi bil sarkazem.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.426
337
83
39
Ljubljana
KSZ:

ima mogoče kdo info po koliko MOL proda svoje parcele?

Gledam namreč njihovo npr:
- območja prometne infrastrukture

cena 150eur/m2

delter333

Guru
21. maj 2010
2.112
1.850
113
Notranjska
Verjetno smo to delali vsi, samo da ne januarja. Hec tudi ni bil v tem ali se lahko ali ne, ampak v tem ali je julija v notranjem bazenu vrhunec sezone. Ali januarja v zunanjem.

Prenova kavabara, skretov, fasade in strehe pa je bil (neposrečen) poskus heca. Jebi ga, ne gre mi. Premalo alinej. Oziroma, glede strehe skoraj ne bi bil sarkazem.
Za streho ne bi rekel da je hec ker so bili neki videi ko voda teče kot slap ob nalivu. Odvodnavanje sta verjetno računala arhitekta une skulpture, nekje premalo drugje mal preveč pa se pogliha.