Ljubljana - brezvezno mesto?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.938
17.334
113
Reci temu kakor želiš. Vzeli so si možnost namakanja in se namakajo.
Jaz sem se včasih z družbo tudi velikokrat ponoči kopal na raznih bazenih, pač si preplezal ograjo in si šel plavat pa to potem še ne pomeni, da se lahko tudi ponoči v času neobratovanja kompleksa kopaš v dotičnih bazenih.

jello

Guru
22. sep 2008
10.670
4.101
113
Verjetno smo to delali vsi, samo da ne januarja. Hec tudi ni bil v tem ali se lahko ali ne, ampak v tem ali je julija v notranjem bazenu vrhunec sezone. Ali januarja v zunanjem.

Prenova kavabara, skretov, fasade in strehe pa je bil (neposrečen) poskus heca. Jebi ga, ne gre mi. Premalo alinej. Oziroma, glede strehe skoraj ne bi bil sarkazem.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.112
1.850
113
Notranjska
Verjetno smo to delali vsi, samo da ne januarja. Hec tudi ni bil v tem ali se lahko ali ne, ampak v tem ali je julija v notranjem bazenu vrhunec sezone. Ali januarja v zunanjem.

Prenova kavabara, skretov, fasade in strehe pa je bil (neposrečen) poskus heca. Jebi ga, ne gre mi. Premalo alinej. Oziroma, glede strehe skoraj ne bi bil sarkazem.
Za streho ne bi rekel da je hec ker so bili neki videi ko voda teče kot slap ob nalivu. Odvodnavanje sta verjetno računala arhitekta une skulpture, nekje premalo drugje mal preveč pa se pogliha.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.965
8.519
113
No da ne bo postov o gradbenih odpadkih in podobno. Na streho ilirije so dali kritino s posipom. Ki je zaradi naklona strehe zacel odstopat ker ga je izpiralo. Pred predajo objekta je investitor prejel pisno seznanitev da morajo po vsakem dezju scistit lovilce ker se sicer lahko zabije. Nihce ni cistil in zgodilo se je kar se je.

erikson

Guru
25. avg 2007
23.646
7.383
113
Namakanje v Kamniški bistrici oz. izviru zaenkrat ni prepovedano in tega ne odreja občina, ampak Direkcija za vode (minstrstvo). Kolikor jaz vem...lahko pa da ne vem prav. Vem, da so predlogi, da se namakanje prepove...
Že dolgo je tabla s priporočilom, ni pa prepovedi ali kazni.

kamniska bistrica kopanje.png