Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
E sem ravno hotel napisat, da gre tu za nek starejši posnetek in da mislim, da je to iz Francije pa me je že Ferdo prehitel, vse pohvale.

Da pa take stvari (posnetki scen) zginevajo z vseh možnih strani pa ni prav, naj se ve kako se neprilagojenci znajo neprilagojeno obnašat.
 
  • Všeč mi je
Reactions: Gavran in 8888

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
Teroristični napad v Parizu: policija prijela sedem ljudi
Pariz je bil danes spet prizorišče napada, ki ga francosko tožilstvo že obravnava kot teroristični napad. V napadu sta bila huje ranjena dva človeka. Policija je po napadu že prijela domnevnega napadalca in še enega človeka, za katerega pa še ni znano, v kakšni povezavi je z napadalcem. Popoldne so v enem od stanovanj v Parizu aretirali še pet moških. Skupaj je tako v pridržanju sedem ljudi. Francoski notranji minister Gerald Darmanin je zatrdil, da ni nobenega dvoma, da je šlo pri napadu za islamski terorizem.

 

ferdo

Guru
3. sep 2007
9.917
3.736
113
Ljubljana
hmpg.net
Pššššš, to nima veze, če je partner nenamerno ustreljene prvi začel streljati na policaje in so oni zgolj vrnili strele no. Možje v plavem so bad guys pa konec, ne kvari te slike, lepo te prosim.
Možje v plavem niso bili v plavem. Bili so v civilu. Vdrli so v stanovanje. Kdo tu razlaga, da je v Ameriki fino, ker se lahko braniš z orožjem.
 

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
32.527
14.130
113
Možje v plavem so možje v plavem tudi če so v civilu. Vdrli so v stanovanje, ker je bilo to verjetno potrebno kot že mnogokrat prej v drugih primerih. Jaz razlagam, da je v ZDA fino, ker se lahko v določenih situacijah braniš z orožjem ampak to pač ni bila taka situacija. Izjava prvostreljajočega (zaradi katerega so policaji vrnili strele, ki so ubili žensko) da je mislil, da gre za vlomilce je pa pač najbolj priročen izgovor za to sceno enako kot to, da se policaji prej niso najavili.

Sicer pa saj vsi vemo, da je debata dejansko brezpredmetna oz. nepotrebna, blue man bad, all cops are bastards, to je to.
 
  • Všeč mi je
Reactions: 8888